seinfestijn, altijd fijn

Seinfestijn 1 - liggendWeer of geen weer, op het Seinfestijn is het altijd fijn! Niet zomaar een loze kreet, want het is écht zo: Femke van Fika & Fest weet er altijd een feestje van te maken. We missen eigenlijk geen editie, dus zagen we een hoop vertrouwde gezichten, waaronder dat van Maaike, van My Deer Art Shop. Zij verkocht dit keer naast haar prachtige art prints ook baby pilea plantjes die haar moeder met veel liefde verzorgde tot ze groot genoeg waren om naar hun nieuwe eigenaren te gaan. Wist je trouwens dat Maaike in de zomer een heuse stenen winkel in het centrum van Haarlem gaat openen?

Seinfestijn 2 - staandSnoeps was ook weer van de partij, we kennen Elke allemaal van haar super mooie macramé hangers, maar binnenkort ook van haar nieuwe collectie. Geloof ons, deze is te gek! Houd haar instagram account goed in de gaten, dat wordt smullen. Over smullen gesproken, zie je die heerlijke fudge? Die komt van Jack Fudge en is echt onweerstaanbaar lekker. Madame Charlotte keerde de ene linzenburger na de andere, uiteraard konden we het terrein niet verlaten zonder ook deze gegeten te hebben. Claudia van Vuur & Vlam vulde een hele kraam met de fijnste taartjes – zo lief, we mochten proeven – en was binnen no-time door haar lekkers heen. Het was de eerste keer dat zij als deelnemer op het festijn stond, een groot succes dus.

Seinfestijn 3 - liggend

Seinfestijn 2 - liggendOok de dames van Tasty by Talisa stonden voor het eerst met hun foodtruck op het terrein van het Seinwezen en genoten zichtbaar van alle gezelligheid op het terrein. Het was namelijk weer hartstikke druk op deze grijze, maar droge – hoera – zondag. Zoals ook bij voorgaande edities konden de kleine gasten zich laten schminken: de dochters van Instagram-vriendinnetjes Keedie, Janneke en Julie lieten zich door Kim tot Hello Kitty omtoveren. Daarnaast konden ze deelnemen aan verschillende workshops, waaronder een stoere timmerworkshop van Woodwerk.

Seinfestijn 1 - staandSeinfestijn 4 - liggendNaast shoppen bij heel veel fijne webshops – die we helaas onmogelijk allemaal kunnen noemen – kon je voor twee euro ook een bak heerlijke, verse aardbeien scoren, een wijntje drinken op het terras én lekker gek doen in de Fotobus. Wij vinden dit toch een geweldige vondst, met allerlei grappige props op de foto gaan in een tot fotostudio omgebouwde volkswagen bus en dan met een tof aandenken naar huis. We sluiten af met een bloemetje. Van Bloomon, zij legden de vele bezoekers uit hoe dat nou werkt, zo’n Bloomon abonnement. Jij kunt hier alles lezen over de mogelijkheden.

Mistte jij dit gezellige evenement deze zondag? Geen probleem: 11 september kun jij erbij zijn. Als je nog even na wil lezen wie er nou allemaal precies waren of misschien wel wil deelnemen met jouw eigen shop check dan de site van het Seinfestijn.

Seinfestijn 5 - liggend

10 reacties op “seinfestijn, altijd fijn”

  1. Was reuze gezellig en het weer liet zich van der beste kant zien! Die Jack fudge is ook echt te lekker

  2. wat ’n heerlijk verslag en mooie plaatjes van ’n heerlijke mooie dag! Dank! Super je te ontmoeten en te gek dat de taartjes zo in de smaak vielen 😉 Tot snel

  3. Ik ga 11 september écht in de agenda zetten! Wat ziet dat er leuk uit zeg. Zat bij de vorige editie ook al te smullen van jullie foto’s.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *