seinfestijn

Seinfestijn Tintading - liggendHééérlijk lijkt een patent op mooi weer en goede sfeer te hebben, wat zij ook organiseren het is altijd feest! Zo ook tijdens het alweer achtste Seinfestijn op deze zonnige zondag. PRCHTG was erbij, weliswaar in een andere samenstelling vanwege de verwachte baby van Fleur. Dit keer veel nieuwe leuke ‘gezichten’ zoals Tintading (het huis van eigenaresse Tinta is deze maand te bewonderen in de VT Wonen), Roosmarijn Knijnenburg, Make Room, Witgrijsroze, Marieke Rusticus en Feestwinkel Strik.

Seinfestijn 2 - staandHeel erg leuk ook om weer een aantal vertrouwde deelnemers tegen te komen, waaronder Maaike van My Deer (haar nieuwe collectie is weer zo tof), zij kwam samen met nieuwkomer Snoeps van de prachtige planthangers. Een dreamteam wat ons betreft! Ook Life & Lemons, Wiesje van Kleine Pom, de dames van Stoer Metaal (hun zelf ontworpen en geproduceerde trolley is echt te gek!) en Mini Miks waren wederom van de partij. Mme Charlotte vond weer een fijn plaatsje voor haar bbq, want een feestje is geen feestje als er niet voor de inwendige mens wordt gezorgd. En dus was er ook taart, onder andere de beroemde stapeltaart (het recept vind je hier).

Seinfestijn 1 - staandSeinfestijn 3 - staandOud & jong genoten van de poffertjes van Miss Little Pancake en de smoothies van Bos, namen deel aan de verschillende workshops en lieten zich entertainen tijdens de doorlopende theatershow. Bovenal genoot iedereen, al dan niet onder het genot van een goed glas wijn, van het fantastische weer en de geweldige locatie. En dat een kinderhand snel gevuld is bleek maar weer toen ik dit kleintje betrapte toen zij steentjes in de locomotief stond te gooien, heerlijk!

Seinfestijn 3 - liggendEr was werkelijk weer aan alles en iedereen gedacht, want tijdens deze kleinschalige food en lifestyle markt kunnen ook vintage en brocante liefhebbers hun hart ophalen. Echt, teveel leuke deelnemers om op te noemen eigenlijk, je moet het zelf een keer beleven. Gelukkig krijg je – mocht je er vandaag niet bij zijn geweest – een herkansing op 22 mei 2016. Weet je nu al dat je dan niet kan blok dan 11 september 2016 in je agenda. En vergeet niet…’There is always a reason to party’.

* Kalender gemaakt door Paper Fuel.

Seinfestijn - liggend 2

10 Comments

  1. Hele mooie plaatjes! Echt, het lekkere sfeertje komt door de foto's heen! De allermooiste vind ik van het kindje bij de trein. Ik zie echt mijn jongste... Prachtig! Hoop dat je de moeder met de foto blij kunt maken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.