seepje

seepje2De meivakantie is toch wel de uitgelezen kans om een Grote Voorjaarsschoonmaak te houden. De kinderen een dagje naar het kinderdagverblijf of bij vriendjes (of nog beter: plumeau in de handen en helpen!), alle ramen open, muziek keihard aan, verstand op nul. Niet alleen onze huizen, maar ook wijzelf kunnen daar enorm van opknappen! En naar ‘frisse mintjes geur’ of  ‘vers geperste lente geur’ mogen onze kamers altijd ruiken.

seepje3Seepje heeft deze prachtige flessen (gerecyclede melkflessen zijn het en die gaan we dus snel leegmaken om ze vervolgens met bloemen te versieren, dat snappen jullie!) in hun assortiment. Gevuld met wasmiddelen en superschillen uit Nepal. Hun missie: een schonere én mooiere wereld. Melvin en Jasper ontdekten via de televisie hoe er in Nepal van vruchtenschillen natuurlijke zeep gemaakt werd en spaarden al hun studiefinanciering op om bij een Nepalese schillenboer hun eerste partij schillen te bestellen. Zo kunnen ze de leef- en werkwereld in Nepal steunen en tegelijkertijd Nederlandse mensen blij maken. Een succesverhaal, want inmiddels wordt Seepje in negen verschillende varianten bij ongeveer 1100 winkels verkocht.

seepje1seepje4Bij de superschillen zit een hele handige wasinstructie en een bijbehorend waszakje. De natuurlijke zeepvorm is niet alleen zacht voor je was, maar ook heel mild voor je huid. Extra fijn is dat de schillen tegelijkertijd als een wasverzachter werken. Met het flesje ‘Zomerse vakantiegeur’ – een biologische etherische olie – ruikt je zachte was ook nog eens heerlijk. Zelfs je kwetsbare wollen truitje en zijden blouse.

Seepje stuurde ons dit heerlijke proefpakket toe en omdat wij er echt blij van werden, hebben we dit blogje geschreven. We zijn benieuwd of jullie het merk al kenden of dat jullie nu ook nieuwsgierig zijn geworden!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *