roosmarijn knijnenburg #3

roosmarijn1Dat wij fan zijn van Roosmarijn wisten jullie al lang. Twee jaar geleden ontdekten wij haar (#1 en #2) en haar geweldige vogelprints en sindsdien heeft zij heel veel moois toegevoegd aan haar collectie. Zo ook Fleur haar lievelingsvogel: de staartmees. Een prachtig gekleurd, miniklein groepsdier met een staart die enorm buiten proportie is. Een donzig bolletje met een heerlijk dik buikje. Als je eens een zwerm voorbij zag vliegen, weten we zeker dat ook jij verliefd bent geworden.

roosmarijn2De staartmees is niet alleen als kaart te koop, maar wordt nu ook als poster aangeboden. Gedrukt op ongestreken en mat papier van 300 gram in het formaat 30×40 cm. Een aanwinst op het roze kastje, ook door de perfect roze achtergrondkleur.

roosmarijn3roosmarijn4De afgelopen dagen stonden hier sowieso in het teken van meesjes. Het ene nestje na het andere vloog uit. En het stuntpiloot-koolmeesje van de foto zag in mijn hand een veilige landingsplek. Lode was zo onder de indruk van alle kwetterende jonkies in de tuin, dat we besloten om een feestje te vieren. En wat is nou een feest zonder lekkers? Dus een citroencake met maanzaad werd in de oven gezet (in een hele oude tulbandvorm die we bij mijn moeder vonden). Een soortgelijk recept vind je bij Havermoutje, maar onze versie had ook wel iets weg van die uit Pauline haar keuken. Dat is nog eens een start van het weekend: bloemen, taart en een overdosis meesjes. En zie je Lode z’n vingertje richting de cake verhuizen? Hij beeldt zijn lievelingsverhaal van Jip en Janneke uit, ‘een taart met holletjes‘.

citroencake1Dankjewel Roosmarijn, voor deze prachtige poster. Super om met jou samen te werken. We zijn echt dol op je werk. Check het vooral uit hoor lieve lezer! Hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *