roomblush

Roomblush - staand 2Nieuwe ontdekkingen in interieurland kunnen ons zó blij maken! We volgden Roomblush al een tijdje via Instagram: de collectie viel op door de hippe printjes in al onze lievelingskleuren, alles even fris gestyled. Oprichtster Eline Rousseau begon met een serie behangpapier en breidde al snel uit tot een volwaardig homelabel.

Roomblush is een inspiratie voor iedereen die een mooi interieur in zijn hart draagt. Eline vindt het een uitdaging om steeds te creëren en combineren vanuit alles wat zich in de interieurwereld beweegt: ze daagt je uit om tot een combinatie te komen waar jij van geniet. Er is zelfs een Roomblush Club opgericht om samen met andere liefhebbers tips te delen, want ‘playful interiors make you smile’!

Roomblush - liggend 3Een huis wordt zoveel knusser wanneer je banken versierd met kussens en dekens. Dit superzachte plaid nodigt uit om jezelf helemaal in te wikkelen op een frissere avond, maar ook wanneer je na een lange werkdag even wil bijkomen kun je er heerlijk in wegzakken. Het is een extra grote deken die door de grafische toets perfect in een modern en strak interieur past. De mosterdgele kleur frist al het grijs op, maar ook samen met groentinten en en lichtroze krijg je een heel fijn geheel.

Roomblush - staandIn de kinderkamers gaan we ook aan de slag met Roomblush. Een lief behangetje, een stoere opbergmand.. Je zult er hebberig van gaan worden!

Roomblush - staand 3

5 reacties op “roomblush”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *