puber op stand

desenio-4Bij ons op zolder woont een puber op stand. Eigenlijk wonen we er twee, maar vandaag gunnen we jullie een kijkje op de kamer van de jongste. Degene die precies wist wat hij wilde op zijn kamer, namelijk een loungebank. Ik probeerde hem heel voorzichtig nog een Klippan door zijn maag te splitsen, maar Jelmer wist één ding zeker: hij wilde een loungebank en wel deze! Ik vond hem voornamelijk groot en wat too much voor een knaap van veertien – oké, bijna vijftien – jaar, maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat hij wel tof staat.

desenio-2Jelmer heeft altijd al een eigen smaak gehad en kan een mooi interieur enorm waarderen, zo was hij helemaal weg van ons Airbnb appartement in Kopenhagen en dan met name van de voddenkleden die in de hal lagen. Je zou denken dat dit Perzische vloerkleed dat mijn vader op één van zijn verre reizen kocht de zolderkamer niet in kwam (je dacht vast dat ik het er voor de foto had neergelegd), maar niks is minder waar. Jelmer vindt dit versleten kleed helemaal te gek. Zelfs de plant – die ik er wel voor de foto neer zette – werd geconfisqueerd, aan gevoel voor stijl geen gebrek bij deze jongeman. In de vensterbank verzamelde hij, zoals elke tiener wel iets verzamelt, lege flesjes Arizona.

desenio-5Aan de muur een fraaie verzameling posters die hij zelf mocht uit kiezen in de webshop van Desenio, ook de prachtige lijst van Moebe komt uit deze webwinkel. Onze favoriet is de print van het surfmeisje met de toepasselijke naam Catch the waves en poster Ocean in zwart/wit. Check de website voor meer inspiratie en houd ons Instagram account goed in de gaten, want vanaf vandaag kunnen jullie met de code ‘prchtg25’ met 25 procent korting posters (helaas geen lijsten) shoppen bij Desenio. Dus ga maar vast lekker je mandje vullen, genoeg keuze!

desenio-1

 

4 reacties op “puber op stand”

  1. Ook pubers moeten met de tijd mee…en hoe vet als je zo’n stoere kamer hebt!
    Hij zal er vast veel uurtjes door brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *