prchtge stolpen

stolpen-1Dit is toch het ultieme genieten: bloemen, taart én keramiek! En dit keer geen vazen, maar prachtige porseleinen stolpen in roze en blauw, in hun mooiste schakeringen. Hella liet haar fans op Instagram en Facebook het hele maakproces volgen door video’s en foto’s te posten. Maar wist jij dat de stolpen eigenlijk helemaal niet nieuw zijn voor Hella?

stolpen-3Zij maakte ze namelijk al eerder, voor haar afstudeerproject. Toen wij Hella een paar jaar geleden net ontdekt hadden, lieten wij ons oog al vallen op deze fraai vormgegeven stolpen. Als echte keramiekfreaks (én taartenliefhebbers) bleven we Hella bestoken met de vraag of zij geen stolpen wilde maken. Gelukkig had zij destijds een paar proefmodellen en je snapt dat wij deze kans grepen en onszelf een stolp cadeau deden. De stolpen bleven gelukkig bij Hella in haar gedachten en wij zijn dan ook dolblij dat zij ze dan nu ein-de-lijk aan haar vaste collectie heeft toegevoegd.

stolpen-5Wij voelen ons vereerd dat wij een tijdje geleden al de stolpen vast mochten leggen en als eerste aan jullie mogen laten zien. En hoe bijzonder is het dat Hella haar stolp naar één van ons vernoemde, met trots presenteren wij jullie vandaag: Jessica. Mat gecombineerd met glanzend, in zes mooie pasteltinten. Verkrijgbaar in de vernieuwde webshop, waar je nu tot en met 16 juni tien procent korting op je aankoop krijgt als je de code ‘PRCHTG’ gebruikt. Als dat geen feest is!

stolpen-4Ook vazen Elsje en Vivian zijn nieuwe aanwinsten evenals mokjes Tessa en Karen, welke is jouw favoriet?

Nieuwsgierig naar de eetbare bloemen? Wij kregen deze van Bloombites, eerder maakten we er al de mooiste ijsjes mee, nu versierden we er simpele witte taartjes mee: instant happiness. Het depersonaliseerde notitieboekje kregen we van Your Surprise, superlief!

stolpen-2

4 reacties op “prchtge stolpen”

  1. Wauw, wat een prachtige foto’s van Hella’s mooie producten! Super tof. Het stolpje staat hier op de wishlist, maar we gaan eerst maar eens sparen voor en geld uitgeven aan verf, pluggen, schroeven, leidingen, stopcontacten, ….en meer van die ellende! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *