prchtg ♡ bloemen

zaterdagbloemendag2Iedere week een andere sfeer op tafel, steeds een uitdaging om met de bestaande collectie vazen een verrassende combinatie te maken. Het is een bekend gegeven dat wij onze bloemen per stuk uitkiezen en dat wij ervan genieten om plukkers, overblijvers en nieuwelingen te mixen.

zaterdagbloemendag3Het liefst gaan we op vrijdag naar onze vaste adresjes om in te slaan. Soms voldoet een bos tulpen van de markt, soms verrast een schoonmoeder ons met takken magnolia, soms staan verjaardagsbloemen een paar weken mooi te zijn, maar meestal kunnen we het dan toch niet weerstaan wat nieuws erbij te scoren. Vanaf vandaag mogen jullie wekelijks meegenieten in onze nieuwe categorie ‘♡ bloemen’.

zaterdagbloemendag1zaterdagbloemendag4Dat Lode de genen van zijn moeder heeft – en dat hij vaak mee op pad gaat – openbaarde zich weer: alle tulpen werden hardhandig (zonder stelen) uit de borders getrokken. Toch nog eens een masterclass ‘plukken’ aan wijden dus…

5 Comments

  1. Elke x weer een andere sfeer in huis met mooie nieuwe bloemen. Mooie plaatjes! Mag ik weten waar die geweldige leuke vazen te koop zijn? Groetjes Hesther
    • Dankjewel! De hoge smalle vazen met Delfts blauwe print zijn in opdracht van Randstad door Marcel Wanders gemaakt en de andere is een echt oude. Het kleine witte vaasje is van Serax in samenwerking met Bart van Didden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.