poppy

papavers-blog-3Dat de bloemiste zegt dat ze aan je moest denken bij het inkopen van deze prachtige papavers, daar worden we blij van. En dat je ze dan – omdat het zaterdag laat in de middag is – mee mag nemen, zomaar! De papaver, een bloem die zowel in de knop als uit de knop prachtig is. Zie je al die details? Er werden foto’s gemaakt, zomaar, voor een keer op Instagram had Jessica bedacht. Maar stiekem waren ze zo mooi dat we ze voor jou bundelden in deze kleine blogpost. Weinig tekst, veel roze.

papavers-blog-2 En terwijl de foto’s gemaakt werden, ontpopte – zouden ze daarom in het Engels ‘poppy’ heten? – één van de bloemen. Gekreukeld kwam zij uit haar knop, in het meest perfecte zalmroze. En hoe mooi staan zij daar in de vaasjes van Foekje Fleur en Middle Kingdom, met op de bedrand een duif van Christien Meindertsma.

papavers-blog-5papavers-blog-4De mooie kussenslopen van Cerise sur le Gâteau worden hier gecombineerd met een dekbedovertrek van Wehkamp’s Own, hoe roze wil je het hebben? De poster is van Minimalism050 en bestaat uit allemaal minimalistische foto’s gemaakt in Groningen. En zo ontstond er een mini-blogpost, rozer dan roze, zoeter dan zoet… wij worden er blij van! Jij ook?

papaver-blog-1

11 Comments

  1. Ooh wat mooi, echt alle foto’s. Goed idee zo’n mini blogpost Wist helemaal niet dat het nu tijd is voor papavers, ga snel kijken of mijn bloemist ze ook heeft.
  2. Wauw die eerste foto liet mijn hart echt even een sprongetje maken, wat een geweldige kleuren! En dat gebeurde bij de een na laatste foto gewoon weer, nu lijkt het net of ik de andere foto's niet mooi vind maar jullie weten wel beter toch? En barbara, wat tof jouw poster hier te zien X @dewereldvanfien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden één keer in de week op maandag. alle bestellingen geplaatst vóór maandag 12:00 gaan dan mee.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.