pol

pol2Vorig jaar bezochten wij Nienke haar zaak in het schilderachtige Amerongen al. Maar het is geen straf om terug te komen. De versgezette cappuccino’s in de landelijke leefkeuken zijn al de moeite waard, maar we kwamen vooral om de nieuwe ‘Bloom POL vaas’ te bewonderen.

pol3Zoals je al kon lezen in het blog dat we voor vtwonen schreven, is deze vaas een samenwerking tussen Nienke van de Pol – die van de schitterende keramiek – en fotograaf en stylist Suzanne Paap. “Een ode aan de geknakte bloem”, een speciaal plekje voor de bloem die er net niet in past of die tijdens het schikken afbrak.

pol1Ook de nieuwe windlichtjes veroverden een plekje in onze harten (en binnenkort waarschijnlijk in onze schatkasten, oeps, Amerongen is niet goed voor je portemonnee!). Ga zeker eens bij Nienke langs. Om haar prachtige spulletjes te bewonderen, maar zeker om eens door het mooie dorp te wandelen. We spotten een stel kringloopwinkels, een mooie bloemist om bloemen te scoren voor je gekochte vaasjes, een kasteel… Echt de moeite waard.

pol4En dan hebben we nog meer dan te gek nieuws. We vierden ons jubileum een ruime week geleden, helemaal in stijl: alles versierd met Engelpunt. Jullie werden ook massaal verliefd op het nieuwe servies! Sabien was onder de indruk van de vele reacties en zij besloot als een soort kerstgedachte in levende lijve om maar liefst twee pretpakketten weg te geven! Twee taartschalen, twee sets bordjes, rietjes en honeycombs. En jullie zijn de gelukkige winnaars Lisette en Jacoline, mailen jullie ons? Bedankt voor alle lieve, persoonlijke, gezellige berichtjes!

3 reacties op “pol”

  1. Wat een prachtige foto’s weer en wat een schitterende vaas. Ook met enkel de geknakte versie erin perfect. Mooi blog weer hoor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *