POL jubileum

nienke-giveaway-3Vijf jaar geleden studeerde Nienke van de Pol af met haar werk ‘Kitchen Lab’ waarin ze onderzocht hoe je zelf met allerlei huis-, tuin- en keukenmiddeltjes alledaagse kwaaltjes kunt bestrijden. In ditzelfde jaar startte ze haar prachtige conceptstore ‘De Wij Vorm’ in het idyllische Amerongen, waar wij onze ogen altijd uitkijken. Haar POL-collectie moet je inmiddels wel kennen: wij zijn trotse bezitters van een aantal vaasjes, cappuccinobekers, de Bloom POL-vaas (en hier) en vorig jaar verraste Nienke ons met kaarslichtjes.

nienke-giveaway-2nienke-giveawayTer ere van haar jubileum maakte Nienke een nieuwe aanwinst: de ‘jubileum POL-vaas‘. In dit verfijnde ontwerp combineerde ze de vormen van ‘Kitchen Lab’ met de allereerste POL-vaas. In een prachtig vergrijsd eucalyptusgroen, met in de bovenrand een heus watermerk omdat het een gelimiteerde oplage van 100 stuks betreft. Er hoort ook een bijbehorend certificaat bij je vaas om het helemaal officieel te maken. Via de webshop te koop, maar hem ophalen in Amerongen is pas echt een feestje.

nienke-pol-1Wij biechtten al op dat onze huizen niet heel uitbundig kerstig zullen zijn dit jaar. Maar voor Nienke haar boompje maken we een uitzondering. Dit half geglazuurde schatje kan wat ons betreft het hele jaar door pronken in de schatkasten. Als je voor 50 euro bestelt in de webshop krijg je hem erbij van die gulle Nienke, maar nog toffer: wij mogen er eentje weggeven.

nienke-pol-2nienke-pol-3Wil jij ook zo’n leukerd hebben om tussen je kerstspullen te stallen? Via Instagram starten wij een volg en like actie. En wie weet, is het lot jou wel gunstig gezind!

6 Comments

  1. De mooie vaasjes heb ik mijn dochter al gegeven voor haar nieuwe huisje ..... Zou toch geweldig zijn als ik deze kerstboom van POL onder onze kerstboom kan leggen. Weet zeker dat iemand hier heel blij gaat zijn. Een warme kerstgroet, Mariejose Vernooij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.