pastoe

pastoe-3In het rijtje favoriete labels mag het Nederlandse Pastoe niet ontbreken. Inmiddels heeft het merk 105 jaar ervaring in het maken van meubels. Wie kent de beroemde A’dammer met de typerende roldeuren niet? De eerste kasten werden in 1978 vervaardigd, als je rond die tijd geboren bent bestaat er een grote kans dat jouw ouders ook zo’n exemplaar is huis hadden staan. Inmiddels is de A’dammer Twist de laatste variant en verkrijgbaar in vele toffe kleurcombinaties! Wij werden verliefd op de het duo Berry en Blossom, de namen verraden vast al waarom.

pastoe-1Naast de verschillende Pastoe stoelen  – bewonder de prachtige wire chair van Jessica in het blog over designzetels – zien wij op Instagram steeds vaker het kleine broertje van de bekende draadstoel van Cees Braakman opduiken. Met het perfecte zitcomfort en de stoere looks is de wire kruk de ideale kruk voor achter een bureautje, als extra zitplek aan de eettafel of als zitje in de hal (handig om even op te gaan zitten als je je schoenen aandoet). De kruk is zowel met als zonder kussentje verkrijgbaar en zit in beide gevallen super lekker. Zie je hem bij jou thuis al ergens staan?

pastoe-2Deze blogpost werd in samenwerking met Mister Design gemaakt, één van onze favoriete winkels in Den Bosch. Bezocht jij hun waanzinnig mooie nieuwe pand aan de Vughterstraat al?

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.