pastel pasen

Pasen 5- liggendHet was een rare week, nog wat aangeslagen van alle gebeurtenissen in Brussel zijn we stiekem best toe aan een lang (Paas-)weekend. Uitgebreid ontbijten met onze liefsten en paaseitjes zoeken met het jongste spul, we hebben er zin in. En om vast een beetje in de stemming te komen, hebben we dit jaar zelfs heuse paasdecoratie.

Pasen 3 - staand copyPasen 2 - staandHoewel de grote zwarte wolf van Atelier Pierre (we schreven er hier al over) hoog op de wishlist voor het nieuwe huis van Jessica staat, werden we ook erg vrolijk van deze haasjes uit hun Nordic collectie. Je moet ze zelf in elkaar zetten en worden dus ‘plat’ geleverd, ideaal dus ook om als cadeautje op te sturen. Check hun collectie maar eens voor nog meer diersoorten.

De diervriendelijke trophee waar we met kerst eucalyptus in hadden staan (kijk!) kreeg een likje roze verf en ademt met wat Paastakken en de prachtige porseleinen hangers van Hella Duijs echt voorjaar uit!

Pasen 1 - staandPasen 3 - liggendVerliefd werden wij op de dierenkoppen van Susan Meijerink, zij is werkelijk de koningin van de papier-maché en kan – in opdracht – elk dier voor je maken. Jessica ging – zonder aan de Paashaas te denken – enige tijd geleden voor het schattige haasje, die voor de gelegenheid naar het deco gewei mag hangen, zo werd het stiekem op en top Pasen.

Wat zijn jullie plannen?

Pasen 4 - staand copyHet roze schaaltje met daarop de paaseitjes is van Elke van den Berg, de beroemde roze vaas van Muuto en het roze lampje van Dutch Design Brand. Het gewei werd geverfd met de kleur ‘Aanbeveling’ van Histor, later meer hierover.

6 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.