pantoufle design

pantoufle-staand-groot-3Vorige week schoten we al snel wat iPhone plaatjes die je op onze Instagram-stories (helaas maar 24 uur) kon bewonderen en gisteren gingen we terug naar die fijne winkel aan de Pannekoekstraat te Rotterdam: Pantoufle. Mét camera dit keer, om dit pareltje in het gezelligste buurtje van Europa’s grootste havenstad speciaal voor jou vast te leggen.

pantoufle-1-liggendZiel en zaligheid stopte Esther in haar Pantoufle. ‘Dit ben ik’, vertelt ze als we haar bezoeken. Na jaren in de communicatie werkzaam te zijn geweest besluit ze dat ze wat anders wil gaan doen, iets wat dichtbij haarzelf staat. Dat het iets met interieur zou zijn lag voor de hand, dat het een winkel zou worden wist ze nog niet toen ze besloot het roer om te gooien. Maar wat zijn wij blij dat het een winkel werd en dat zij hem vulde met het mooiste ‘slow design for daily life’.

pantoufle-1-staandpantoufle-3-staandDenk aan fraai Frans linnen (die kleuren!), handgemaakte borstels uit Japan, emaille lampenkappen van Engelse makelij. Alle items worden met zorg door Esther uitgezocht, waarbij ze kijkt naar materiaal, functionaliteit en kwaliteit. Bij Pantoufle vind je dan ook fijne design producten – voor dagelijks gebruik – die met liefde gemaakt zijn door ambachtslieden vanuit de hele wereld.

pantoufle-4-staandpantoufle-2-staandWij vielen als een blok voor de fijne houten wasrekjes. Ideaal voor de kleine handwasjes, maar ook tof een meisjeskamer, wij zagen het rek al helemaal vol hangen met prinsessenjurken, kettinkjes en tasjes. En wat vind jij van bovenstaande haken? Echt, wij zien ze al shinen op onze muren, bijna te mooi om een jas of sjaal aan te hangen. Sinds je geen plastic tasje meer bij je aankopen krijgt kun je nooit genoeg linnen tasjes hebben en dan kunnen ze maar beter écht mooi zijn, zoals deze!

pantoufle-2-liggendMocht je niet in de gelegenheid te zijn om een bezoekje te brengen aan deze hotspot wees dan niet getreurd, al deze fraaie items zijn ook in de webshop te koop. Check hier ook even het precieze adres en de openingstijden, zodat je niet voor een gesloten deur staat.

Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.