paasverjaardag

Verjaardag - staand 3Eens in de zoveel jaar valt 5 april tegelijk met Pasen en vier ik een heuse Paas-verjaardag, zo ook dit jaar. Lekker lang uitslapen, en je weet, uitslapen met een kind van vier betekent zo’n beetje dat je tot half negen slapen al uitslapen mag noemen, om vervolgens overladen te worden met knuffels en kussen en een oorverdovend ‘Hiep hiep hoera’. Heerlijk!

Verjaardag - liggend1

Verjaardag - staand 1Aan grote cadeaus doen we al jaren niet meer, door de kinderen uitgezochte douchecrème met bijpassende bodylotion en tekeningen met teksten als ‘van voor, mama danee’ maken immers veel gelukkiger. Bovendien trakteer ik mezelf graag op mooie bloemen en wordt er gedurende het jaar regelmatig wat van de wishlist afgestreept. Zoals het mooie Ryssby tafeltje van Ikea, in een fijne kleur groen.

Verjaardag - liggend2In plaats van cactussen staat er nu een hele verzameling witte vaasjes gevuld met bloemen in alle kleuren op de roze Vitra tray, echt genieten. En omdat het Eerste Paasdag is en zo ongeveer onze hele familie in april jarig is, vieren we het met een bescheiden brunch waarbij ik een heerlijke kokoskoek van de Bakbar serveer, spelen we spelletjes, springen we op de trampoline en hebben we zojuist de tuinhaard aangemaakt om marshmallows te roosteren. Dus als jullie het niet erg vinden ga ik nog even lekker buiten zitten met een glas wijn!

Geniet van elkaar, fijne Pasen.

Verjaardag - staand 2

 

9 Comments

    • Jij dan natuurlijk ook van harte Elke, hoop dat jij ook een fijne dag hebt gehad!! Heb je je 40e uitgebreid gevierd? Ik moet nog twee jaar wachten op deze mijlpaal. Geniet van je avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.