op zolder bij saskia

Sas en Eward - zolder 4Vandaag dan eindelijk het beloofde ‘kijkje’ op de zolder van Saskia en Eward. Deze is nog niet zo lang geleden naar een ontwerp van een bevriend architect grondig verbouwd…het resultaat, een waanzinnig grote én lichte zolder met uitzicht op Delft.

Sas en Eward - zolder 5Grijs, wit en neon voeren hier de boventoon, wij houden ervan. De verbouwing leverde niet alleen een prachtige slaapkamer op, maar ook genoeg ruimte voor een werkplek voor Sas en een tweede badkamer.

Sas en Eward - staand2 3Sas en Eward - zolder 2Sas en Eward - liggend2 2Hoewel het een moderne lichte ruimte is zijn de authentieke details, zoals de houten balken en de oude trap, bewaard gebleven. Ook hier, net als in de rest van het huis, combineert Sas weer oud, met nieuw en een vleugje Ikea, waaronder het geweldige metalen kastje uit de – tijdelijke – Sprutt collectie.

Sas en Eward - zolder 1Sas en Eward - staand2 2Boven haar werkplekje heeft Saskia kleine kunstwerkjes gehangen, die ze onder andere kocht bij de galerie van Margo Weijer. Wil je nog meer inspiratie op doen, bewonder dan hier de rest van het huis. Geloof ons, dat is echt de moeite waard.

Fijn weekend!

Sas en Eward - zolder 3

3 reacties op “op zolder bij saskia”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *