op je kamertje

opjekamertje1Via Instagram ontdekken wij niet alleen gezellige mensen, ook hele creatieve. Van die types die alles zelf kunnen maken, hun kinderkamers tot in de puntjes gestyled hebben (en dan ook nog eens heel leuk zijn, knappe kinderen hebben..). Nouja, Seline is dus precies zo iemand. Ze heeft de stoerste zoontjes, Mase en Seb, ziet er zelf altijd op en top uit en ze kan dus ook nog eens heel handig overweg met een naaimachine.

opjekamertje5opjekamertje6Samen met haar moeder Sonny startte zij webwinkel ‘Op je kamertje‘ waar ze allerlei tofs voor op de kinderkamer verkopen. Kussens, sjaals, tooien en deze geweldige ijsjesslingers waar wij direct verliefd op werden. Ijsjes met maskers, strikjes, discodip en in de slinger voor Lode zitten zelfs ijsjes met baardjes! Al toen Seline een klein meisje was, was de creativiteit van Sonny niet te remmen. Ze maakte altijd de meest hippe kleertjes voor haar en was natuurlijk door het dolle toen ze haar hobby opnieuw leven in kon blazen toen haar kleinkinderen werden geboren. Seline wist precies welke items ze wilde op haar baby- en kinderkamers en Sonny maakte dat maar al te graag voor haar.

Ijsjesslinger 2 - liggendIjsjesslinger 1 - staandZe hoeven maar een foto van de kamer te zien, en maken dan een kussen of slinger in precies de juiste kleuren. Inspiratie doen ze overal op: tijdens een leuk uitstapje, uit de bladen of via internet. En het handige van moeders en dochters: ze voelen elkaar feilloos aan en weten altijd precies van elkaar wat ze bedoelen. Voor in de toekomst hebben ze allerlei plannen, aan ideeën geen gebrek! Neem eens een kijkje op Seline haar Instagram en natuurlijk in het winkeltje. Deze ijsjesslinger is een aanwinst voor iedere kamer!

opjekamertje4Een verrassing op het laatst! Op Instagram zullen wij de komende dagen verschillende plaatjes van deze toffe slinger zetten. Maak kans op een custom made exemplaar door er eentje te delen met de hashtag #prchtgopjekamertje en @opjekamertje te volgen. Volgende week woensdag kiezen we de gelukkige!

 

4 reacties op “op je kamertje”

  1. Ja, ik volg Seline met veel plezier op Instagram en de ijsjesslinger is héél tof. Mooi om jullie foto’s er van te zien. Jullie blogposts zijn altijd een feestje om te lezen! Dik gemeend! X, Judith

  2. Wat een leuk stuk en terecht dat deze twee dames eens in het zonnetje worden gezet! Jip heeft ook al mooie items van opjekamertje op haar kamertje! Echte aanraders!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *