onze tonone

tonone-prchtgTonone en hun Bolt-lampen. Wij spotten ze al regelmatig en voelden ons zo vereerd toen ze ons mailden. Of we hun creaties kenden en of we wilden samenwerken. Jullie snappen dat hier geen overleg of vergadering voor nodig was: uiteraard. Yvon showde ons de showroom zoals je dat in het vtwonen-blog kon zien en wij konden intussen gaan wikken en wegen en kiezen. We wisselden allebei wel vier keer van model en kleur. Staand en wit, hangend en groen, arm aan de zijkant en zwart. Maar we kunnen niet blijer zijn dan met de keuzes die we maakten: staand blauw en hangend oranje. Gewaagd, maar sjiek. Gedurfd, maar subtiel.

tononefleur1tononefleur2De lampen zijn zo prachtig gemaakt. Met een ‘wingnut’ kun je de draaiende armen precies zo afstellen als je wil. En alle details zijn stoer, industrieel. Een degelijke voet eronder, de snoer weggewerkt en toch zichtbaar.

tonone-groot-1Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Tonone. We werden allebei ongelooflijk verwend met een lamp naar keuze en zijn trots op het feit dat zij ons benaderden om de krachten te bundelen. 

1 Comment

  1. Wat een gave lampen zeg.. ik vind de matte kleuren heel mooi naar voren komen.. wat een eer om samen te werken met ze! Heel mooi gestyled ook :) https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/meister/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.