onze lievelings – deel 2

B020-zondag-1Koffie – lekkers – bloemen. Ook in 2015 stond dit fijne gezelschap centraal, en dat in allerlei smaken, variaties en kleuren. De taartjes uiteraard geserveerd op de mooiste bordjes en schalen, onder andere op onderstaand exemplaar uit de vrolijke bamboecollectie van Engel. Of verstopt onder het lieve stolpje van Hella Duijs.

Kokoskoek - staandHella stolp - liggend 4Het succesrecept van de inmiddels heel veel gebakken stapeltaart van Heeerlijk mochten wij verklappen. Zo leuk om te zien dat jullie ook dapper aan de slag gingen met deze heerlijkheid. Zeker weten dat de reacties van de gasten lovend en vol bewondering waren!

stapeltaart - staand

Als we dan vers fruit haalden, scoorden we meteen wat bossen bloemen. Ofwel op de markt, maar nog vaker haalden we bloemen uit eigen/andermans (bedankt mam!) tuin of werden ze zorgvuldig uitgekozen bij onze bloemisten.

Zomerslaapkamer - liggend 2Vrijdaggevoel 3 - staandOnuitputtelijke hofjes met overal felgekleurde bloemen: een heuse snoepwinkel! Met iedere maand een andere bloem in de hoofdrol. De dahlia bleek de duidelijke favoriet.

plukkerij2dahlia2En het meest genoten we natuurlijk van onze liefsten! Heerlijk natuur opsnuiven met de kinderen in eigen land of in Zweden, Denemarken, Zeeland. Stedentrips naar Berlijn, Stockholm en Kopenhagen.

4Moederdag waal - liggend 2Bijna allemaal kregen ze een fijne nieuwe kamer. Een grote jongenskamer voor Lode, een prachtige babykamer voor Goof en een frisse meidenkamer voor Danee. Ook waren er hele fijne binnenkijkers bij hele lieve vriendinnen, waar jullie vol enthousiasme op reageerden.

Engelpunt-Lode-3Kamer Danee - staand 1

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.