ogreen clean machine

Ice tea - O Green - liggendDruten kent vele kapperszaken, maar niet één wordt er zo passievol gerund als Mijn Haarzaak. Eigenaresse Linda is van alle laatste trends op de hoogte en heeft een tof team vol enthousiaste dames die je graag in de watten leggen. Ik kom er graag, voor een heerlijke stoelmassage en een nieuwe look. De salon is modern, fris en gevuld met de mooie verpakte producten van Davines.

Wellicht woon je helemaal niet in de buurt, neem dan een kijkje op de site, die alleen al is de moeite waard. Het verbaasde mij dan ook niks dat er een hele wand vol Ogreen ‘clean machines’ in de winkel stond. Uiteraard trok dat meteen mijn aandacht, een heel rek vol frisse planten met een luchtzuiverende werking valt natuurlijk wel op.

Ice tea - O Green - staandIn het assortiment van Ogreen vind je alleen maar planten die 10 m2 zuiveren en vaak zelfs meer, terwijl de meeste planten maar 1 m2 of 2 m2 zuiveren.Uit wetenschappelijk onderzoek is dan ook gebleken dat deze groene vriendjes hoog scoren op vitaliteit en luchtzuiverende werking. De planten worden in een laboratorium getest op de drie kernwaarden van Ogreen, op hun super uitgebreide website lees je er meer over. Omdat het oog ook wat wil, zitten ze in een tof vormgegeven potje. Wij hebben ze in diverse ruimtes in huis gezet, onder andere op de slaapkamer en op het bureau in de werkkamer.

Inmiddels ook nieuwsgierig geworden naar de bijna roze homemade ijsthee geworden? Deze is gemaakt naar het recept van de Blonde Pater, met de losse lemongrass rosehip thee van Puritea. Een theeleverancier die hoofdzakelijk aan de horeca levert, maar ook een webshop heeft en op zaterdag haar deuren opent voor particulieren. De ijsthee is eenvoudig te maken. Vul een theefilter met twee eetlepels losse thee en laat deze in de koelkast een nacht trekken in een met water gevulde karaf. Als je van zoet houdt kun je de volgende dag een kopje afgekoelde thee met suiker toevoegen. Wat citroen en ijs erin en je hebt een heerlijk dorstlessend drankje op een warme dag! Je zult het nu niet geloven, maar mooi weer is onderweg.

Ice tea - O Green - staand 1

2 reacties op “ogreen clean machine”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *