notre monde

notre-monde-3Met hele kleine babystapjes wordt het nieuwe huis steeds meer een thuis, krijgen al onze spulletjes een vaste plek en hebben we zowaar sinds afgelopen weekend een wc-rolhouder. Echt, in mijn hoofd is het helemaal af, maar de werkelijkheid is dat er nog best veel moet gebeuren in ons nieuwe onderkomen. Waar we overigens heerlijk wonen, dat voorlopig ook doen en daarom hebben we eigenlijk geen haast. Momenteel zijn we heel blij met elk klusje dat geklaard is, waaronder het ophangen van deze prachtige spiegel van Notre Monde.

notre-monde-1Fleur en ik zijn allebei dol op mooie spiegels en wat ons betreft is een fijn exemplaar echt een onmisbaar item in elk interieur. Toen Mister Design begin januari het nieuwe merk Notre Monde in een nieuwsbrief lanceerde waren we meteen verkocht. Het Belgische label werd opgericht door ontwerpster Dawn Sweitzer en heeft een uitgebreide collectie aan handgemaakte bijzettafels, spiegels en dienbladen. Uiteraard had het kiezen tussen de zilveren en de bronzen variant weer aardig wat voeten in aarde, vind jij dat ook weleens zo lastig? Je zag natuurlijk al welke het uiteindelijk is geworden en waar hij hangt, maar dit kan maar zo nog een keer veranderen hoor!

Zoek jij iets anders? Neem dan een kijkje in de webshop, Mister Design biedt een enorme collectie aan mooie design spiegels.

notre-monde-4Mocht je nieuwsgierig zijn naar de zilveren spiegel, check dan hier het blog van collega-blogger Jessica, zij schreef er in samenwerking met Mister Design een toffe blogpost over. Ook wij werkten voor deze post samen met deze fraaie webshop!

notre-monde-2

2 reacties op “notre monde”

  1. Prachtige foto’s van de spiegel en wat een perfect plekje! Heel mooie dat het glas bij de spiegel van jullie een donkerdere gloed heeft! Liefs Jess

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *