nom nom nom

gras5De eerste keer in het jaar zonder jas naar buiten, het gekraak van vers gevallen sneeuw onder je laarzen, met blote voeten door net gemaaid gras lopen. Het gevoel van vreugde komt dan meteen bij je los en zo is ook de naam van ‘Grasonderjevoeten‘ bedacht. Sonja verzamelde in de loop der jaren een collectie in haar webshop die het ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’ oproepen. Ze verkoopt er een toffe selectie frisse en gekleurde producten voor op de baby- of kinderkamer.

gras6gras2Sonja staat erom bekend dat ze vaak als eerste prachtige merken in ons land introduceert, bijvoorbeeld Done by Deer of MonpetitZoReol. Alle spulletjes passen bij elkaar en zijn perfect onderling te combineren. Zo ook de set die wij namens Grasonderjevoeten mogen weggeven!

gras1Een praktische en stoere wolkenplacemat van KG Design van BPA-vrije siliconen gemaakt, een melanime bordje van het Engelse Buddy and Bear, van hetzelfde merk een hele schattige kinderbeker en eierdop met een berengezichtje erop en een set van drie lepels van Done by Deer. Zo worden alle fruithapjes, boterhammen en verantwoorde groenteprakjes toch een feestje?! Om deze set te winnen, willen wij hieronder graag van jou horen welk kindje dit pretpakket graag zou willen hebben. Volgende week kiezen we de mazzelkont uit!

gras3Inmiddels hebben we Lode ingezet als onafhankelijk jurylid en was op Instagram te zien dat hij uit al jullie lootjes de naam Kady heeft getrokken! Mail je ons Kady? Wat fijn dat we jouw zieke meisje een beetje kunnen opfleuren!

58 Comments

 1. Ohhhhhh dit is de perfecte give away voor mijn dochter loïs van 2! Ze moet haar stoere papa al 4 maanden missen (defensie) en we hebben nog 5 weken te gaan! Iets extra's verdiend ze dus wel. Met dit setje kan ze straks in stijl aan papa laten zien hoe goed ze al kan eten!!!! Liefs Jeanine
 2. Zou dit setje heel erg graag voor mijn zoontje Seff willen winnen. Op het moment zit hij in een hele fijne fase dat hij soms helemaal niks eet, misschien helpt zo'n mooie setje een beetje
 3. Voor onze Boaz van bijna 3! Die zelf z'n eigen broodje wil smeren, die ook zelf z'n broodje wilt snijden, én die zelf z'n eitjes wilt pellen. Kortom een papa die niet meer mag helpen, een chaos op tafel met kruimels en eierschilletjes en een mama die even slikt en beseft dat haar kind in eens heel erg groot wordt!
 4. Ik zou deze prachtige set voor mijn dochtertje willen winnen. Ze is nu herstellende van een flinke griep en heeft zelfs in het ziekenhuis gelegen ermee. Ze is nu weer thuis, maar moet nog heel erg aansterken. Drinkt en eet echt nog te weinig. Maar wat is nu mooier dat ze kan gaan eten en drinken met deze prachtige set. Dan gaat het vast veel beter
 5. Wauw!! Wat een mooie spulletjes zeg! Bijna zonde om te gebruiken.... Elk kindje verdiend zo'n mooi setje!! Als ik zou winnen dan krijgt mijn nichtje dit pakket van mij. Ze is zwanger van haar eerste kindje en bijna uitgerekend. Zowel zwanger worden als zwanger zijn ging niet vanzelf dus ik gun het haar (want welke moeder wordt hier niet ook super blij van) en haar kindje ♡
 6. Nou die kan Sil goed gebruiken!Hij heeft sinds deze week besloten vooral zelf te willen eten....en daar kan dus zo'n placemat heel goed voor!
 7. Ohhh! Liefde voor deze mooie spulletjes! Mijn Moos van bijna een jaar is een echt vreetzakje, hij lust alles, heerlijk smullen met hem iedere dag, ik zou dit setje dan ook graag voor hem 'winnen'. Fijne dag!
 8. Wat prachtig! Ondanks dat ik 'm het liefste zelf zou winnen vind ik dat ie naar lieve Puck van Maaike moet. Omdat ze al zo lang ziek is en nu in het ziekenhuis ligt en kleine kids dat helemaal niet moeten meemaken. En als ze straks weer wel haar eten binnen kan houden verdient ze een mooi servies om van te eten!
 9. Voor mijn allereerste kleinkindje op komst... Maar vind eigenlijk mijn reply overbodig omdat ik na het lezen van alle reacties hetzelf zo graag ook zieke Puck zou gunnen ♥
 10. Wauw wat een prachtig setje om te winnen.. Als ik dit fantastische setje zou mogen winnen, dan zou ik hem delen met mijn zwangere vriendinnetje die momenteel niet de gemakkelijkste zwangerschap heeft.. En mijn eigen meisje verdiend ook een cadeautje, doordat ze een longontsteking heeft opgelopen konden we niet mee op vakantie. Met dit mooie cadeau is thuis blijven geen straf, maar vooral dat het mooi servies haar weer zal aansporen om te gaan eten! ♡
 11. Eigenlijk zou ik het stiekem voor mezelf willen hebben! :) Juist omdat ik, helaas, geen kindjes heb, moet ik vaak al dat leuks aan me voorbij laten gaan.. Al gun ik uiteraard ook alle kindjes hierboven deze supermooie spullen! XX
 12. Ik kan nu wel een heel pleidooi houden waarom ik het setje wil winnen voor mijn dochtertje Bo of mijn mini in mijn buik, maar eigenlijk vind ikzelf het gewoon heel leuk en fijn om te krijgen en word ik van mooie dingen om me heen gewoon erg gelukkig :)
 13. Bij het lezen van de tekst op het bordje moet ik gelijk aan onze 2 Kids denken. Lekkerbekkies ten top. Als ze aan het eten zijn is het letterlijk en figuurlijk nom nom nom. Wat zou het geweldig zijn dit mooie setje te winnen (al vrees ik wel dat het even ruzie wordt in de keet....IK WIL EERST!!!)
 14. Voor mijn lieve Freek! Die voortaan heel graag zelf eet. Hij wordt binnenkort grote broer dus wil graag alles zelf doen. Wat zo dit prachtige set geweldig voor hem zijn.
 15. Mocht ik het winnen, dan geef ik het aan de dochter van m'n beste vriendin! Kleine Phileine is bijna een jaar oud.. Omdat ze al lekker aan het ontdekken is hoe ze lekker zelf kan eten zou dit natuurlijk fantastisch zijn! Winnen is leuk, maar weggeven is dan nog leuker!
 16. Die zou ik heel graag voor mn zoon Isaac van ruim 1,5 winnen. Hopelijk beland er dan iets meer eten in zn mond in plaats van op de grond ;)
 17. Dit is zo leuk voor mijn meisje Sam. Ik werd helemáál enthousiast toen ik zag dat er "nomnomnomnomnom" op het bordje staat. Dat heeft papa haar namelijk geleerd en elke keer als ze iets héél lekker vind zegt ze dat :)
 18. Mooi! Mooi! Mooi! Ik ben er zeker van dat mijn zoontje (die nu nog paar weken warm in mijn buik mag blijven zitten) dit graag zou winnen! Lieve groetjes
 19. Ik ben al een hele mazzelkont met een gezond kleintje in mijn buik, maar bovenstaand pretpakket zou van mij een nog grotere mazzelaar maken! Én dat is toch juist dat 'gras onder je voeten' gevoel nietwaar?
 20. Voor m'n zoontje Jimmy!! Die word eind april 1 jaar en zit nu vreselijk onder de waterpokken.. Hij is er echt ziek van., dus zou echt zo leuk zijn als hij een super gaaf servies zou krijgen
 21. Hayo is pas twee dagen oud, maar ik hoop dat hij groot en sterk wordt. Met dit mooie kraamcadeautje zou zijn tante Kiki (dat ben ik) een handje kunnen helpen. Want het oog wil ook wat. En eten van een beeldig bord doet smullen.
 22. Mooie give away! Ondanks dat ik hem graag zelf zou winnen doe ik graag mee voor ons neefje Davi die half maart 2 word. Een prachtig kado voor dit knappe ventje en een verrassing voor zijn lieve mama, mijn zus die een enorm moeilijke tijd heeft ....
 23. Oe, zo leuk! Echt wat voor onze kleinste kliederkont, bijna zeven maanden en kijkt en grijpt nu al het eten uit onze mond! (Waarvan het meeste natuurlijk terecht komt op de grond ).
 24. Jaaaaa wat een leuk setje! Ik zou dit graag willen winnen voor het zoontje van mijn vriendin (en waarbij zoon 2 op komst is!) Heb ik weer leuke cadeautjes ;)
 25. Onze dochters zouden 'vechten' voor dit mooie set en we willen geen traantjes. Dus zou het leuk zijn om te winnen voor mijn vriend zijn petekind dat eind juni geboren wordt. Het zou een leuk eerste geschenkje zijn.
 26. TE leuke giveaway voor mijn dochtertje die 5 maart 1 jaar wordt. Ze is gek op eten dus dit is het perfecte cadeautje! Ik zie veel leuke reacties dus veel suc6 met het vinden van the lucky winner ;-) -x-
 27. Wat ziet dat er leuk uit, dan worden onze eet momenten vast een stuk gezelliger met een kleuter Mees van vier die in de fase zit ik eet alleen maar waar ik zelf zin in heb (lees: friet, pannenkoeken en toetjes) en een dreumes Raaf van bijna 2 jaar die voor de gezelligheid gewoon zijn broer na doet! Hahaha... gelukkig is alles een fase ;-)
 28. Jaaaa! Deze collectie is zo leuk. Ik weet zeker dat m'n nichtje en neefje er dol blij mee zullen zijn. De prijs zullen zij dan moeten delen haha. Maar dat lukt vast wel. Want grote zus (3) let ook al heel goed op kleine broer (1).
 29. Dit zou ik graag aan mijn nichtje willen geven. Die wordt over 2 weken 1 jaar, groot feest dus :-) Ook zal ik mijn tweelingzus daar enorm blij mee maken..
 30. Gaaf! Voor mijn zoon Phyllon. Vorige toevallig op de site gekeken van grasonderjevoeten om leuke borden en bekers te bestellen maar we zitten midden in een verhuizing dus andere belangrijke uitgaven gingebn voor. Dus hoe cool zou het zijn om te winnen. Liefs, Nadja
 31. Wauw, wat een leuke actie! Dit zou zo mooi zijn voor ons mannetje Bing! Hij kan zo lekker smullen en dit setje zou super gaaf zijn voor zijn eerste verjaardag binnenkort. Een mooi gedekte feestelijke tafel, niet alleen voor papa en mama maar ook voor Bing! Duimen maar...
 32. Voor mijn feestelijke Warre van 2,5 die de grootste lol heeft in het spelen met zijn eten, maar ook helemaal gek is op gekookte eieren!! Alle sesamstraat-placemats zijn versleten en binnenkort een nieuwe tafel, dus ik had de wolken al gespot! :-))
 33. Mijn zus verwacht in de zomervakantie een babytje. Iedere keer als ik iets leuks zie zou ik het wel willen kopen. Helaas gaat dat niet met mijn studentenbudget dus lijkt me leuk als ik haar hier mee kan verrassen!
 34. Alweer zo'n gave giveaway! Welk kindje (en mama) worden ditmaal verrast!? Ik doe graag mee voor mijn lieve meid Nova.. ook zij zou de set, net al bovenstaand meisje, delen.. de hele poppenfamilie aan tafel en iedereen krijgt een hapje..
 35. Ja elke x kijk ik weer, maar koop ik niet omdat er teveel leuks is voor kleine kindjes en je met 3 boys kun je blijven uitgeven;)! Nu maar een kansje wagen en duimen zodat ze met pasen allemaal van wat nieuws kunnen eten!
 36. Heel leuk! welk kindje (of welke mama..) wil dit nou niet?! En hoewel ik het iedereen gun, doe ik ook graag mee voor mijn kleine lieve Saartje. Ze heeft pas haar eerste hapjes groente op maar een leuk serviesje ontbreekt nog. Met deze toffe set zou het eten/drinken/kliederen helemaal een feest zijn!
 37. Aaagh zo leuk!! Wij zijn helemaal weg van deze collectie van buddy and bear. Was juist aan het kijken waar ik het kon kopen maar dan kwam ik deze giveaway tegen en ik kan maar een kansje wagen hè voor onze kleine Fé.
 38. Dit is zooo een leuke giveaway, ik zou het heel graag voor mijn 1 jarige zoontje willen winnen, omdat zijn broer al een placemat heeft en een leuke eetsetje en hij nu ook dan in style kan mee eten!
 39. Geen set hier nog voor Lewis in huis want 'dat duurt toch nog heel lang?!' Tot je ontdekt dat die kleine boef je lepel en alles wat er in je mond verdwijnt zit te volgen, hmmm. Binnenkort maar eens een begin maken met fruithapjes. Mag dat in stijl? :-)
 40. Ik zou het heel leuk vinden als mijn zoontje Nouri het setje zou winnen. Ik ben gek op leuke bekers en bordjes. Het maakt eten zoveel leuker en gezelliger! Fingers crossed.
 41. Sinds de komst van Nova kan ik mijn liefde voor leuke placemats, bordjes en bekers uitbreiden met een kindercollectie! En laten nou net de cloud placemat en buddy and bear tot mijn favoriet behoren! Nova smult sinds een aantal weken al volop van hapjes en broodkorsten, en grijpt alles vast wat ze te pakken krijgt, dus onbreekbaar servies is een welkome aanvulling !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

in week 43 verzenden we
op maandag + vrijdag

X
 • Geen producten in de winkelwagen.