Nieuwe raambekleding van Veneta.com

Bijna drie jaar geleden verhuisden Jessica en haar gezin naar een prachtige nieuwbouwwoning op een heerlijk plekje aan de dijk, in de kerstvakantie werd er voor de slaapkamers haastig (van de laatste centen) goedkope raambekleding – in de vorm van verduisterende rolgordijnen – gekocht. ‘Voor de time being’, zei ze tegen haar lief en snel erachteraan: ‘Zal je zien dat ze jaren hangen!’.

Na drie jaar waren de rolgordijnen eigenlijk ook wel echt op. De samenwerking met Veneta.com kwam dan ook als geroepen. Voorafgaand aan het advies aan huis – waar je niet voor hoeft te betalen – bestelde Jessica lekker veel gratis kleurstalen, die binnen no-time op de mat vielen: het grote kiezen kon beginnen!

kwam dan ook als geroepen. Voorafgaand aan het advies aan huis – waar je niet voor hoeft te betalen – bestelde Jessica lekker veel gratis kleurstalen, die binnen no-time op de mat vielen: het grote kiezen kon beginnen!

Voor de slaapkamers viel de keuze al snel op de plisségordijnen, met name omdat je met deze verduisterende variant de slaapkamer écht goed donker kan maken, voor de lichte slapers in ons gezin een graag geziene eigenschap. Bovendien kan je op een speelse manier met de inkijk omgaan: op zondag, als er veel wandelaars op de dijk lopen en we wel privacy willen doen we het bovenste gedeelte van het plisségordijn naar beneden. Het licht valt dan heel mooi van boven de kamer in. Ook fijn, een monteur van Veneta kwam ze vakkundig op het raam monteren: geen geboor en geen troep! Al die service, daar teken je toch voor?

Voor de keukendeur lieten we houten jaloeziën plaatsen (dit was een impulsieve ingeving toen we met de adviseur een rondje door het huis liepen), dezelfde als in de woonkamer en in de nis van de grote zwarte boekenkast. Hier keken we – vooral ’s avonds – tegen een kale glazen deur. Nu het winter is voelt het mét jaloeziën veel meer als een raam, wat het een stuk gezelliger maakt in de keuken!

De ‘groene’ in betweens in de keuken en woonkamer kochten we bij Ikea, maar eigenlijk voelden ze vanaf dag één niet echt ‘ons’. Bovendien gaven ze elke foto een groenige gloed, hierboven zie je goed het verschil. De keuze viel al snel op ‘linnenlook’ inbetween in een lichte grijstint, waar we meteen heel blij van werden. Omdat zowel de ramen van de keuken als de woonkamer op het zuiden gesitueerd zijn is het – zelfs als ze gesloten zijn – prachtig licht binnen. Met name op een zonnige winterdag, waar er hopelijk nog velen van volgen!

2 reacties op “Nieuwe raambekleding van Veneta.com”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *