my first standup

jaswig-junior-3Herinneren jullie onze blogpost over de StandUP Nomad nog? Daarin showde Fleur haar prachtige, nieuwe statafel en vertelde zij alles wat je moet weten over dit toffe ontwerp van het Belgische Jaswig. Inmiddels zagen velen van jullie deze beauties ook op ShowUP en waren jullie – net als wij – razend enthousiast. Volledig terecht natuurlijk! Maar er was nog een bofferd, want ook ons tekentalent Danee kreeg zo’n superhandige tafel cadeau. Zij kan úren achter elkaar tekenen, kleuren en knutselen en doet dat sinds een tijdje heel vaak staand. Wat natuurlijk veel beter is, want zitten doen we tenslotte al genoeg.

jaswig-junior-4Danee gebruikt My First StandUP niet alleen als statafel om mooie tekeningen te maken. Ze gebruikt hem ook wanneer ze schooltje speelt – dé perfecte tafel voor een juf natuurlijk – met haar vriendinnen en onlangs trof ik heel veel slapende Barbies in het opbergvakje aan. Net als de grote variant is ook deze tafel in zes verschillende hoogtes verstelbaar, tot een maximale hoogte van 89 cm. En als je kind echt te groot is geworden, krijg je maar liefst honderd euro korting op de StandUP Nomad.

Superfijn is dat de tafel bijna geen ruimte vraagt en er toch genoeg plek is voor Danee haar lievelingsspulletjes, waaronder deze toffe staalblauwe opberger van Vitra. Net als de toolbox is de O-tidy niet meer weg te denken uit onze huizen. Op de wand zie je het sprookjesachtige behang van Eijffinger, je leest er hier alles over in onze blogpost. De supertoffe maanlamp is van Hartendief.

jaswig-junior-2Nieuw is de StandUP Nomad extra wide. De naam zegt het al; deze variant heeft een extra breed werkblad. Daarnaast kun je nu ook voor een gekleurd blad kiezen. Jaswig voegde maar liefst zeven mooie kleuren toe aan het keuzemenu. Maken we het je nu heel moeilijk?

Deze blogpost is ook te lezen op de site van vtwonen en werd mede mogelijk gemaakt door Jaswig, die ons precies op het juiste moment benaderde voor een toffe samenwerking. Namelijk toen wij op zoek waren naar een mooie statafel!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *