Muuto Ridge vaas

We zijn al jaren groot fan van Muuto, we verzamelden de afgelopen dan ook al heel veel fraaie accessoires van het Deense designlabel. Zo gebruikten we de inmiddels beroemde Dots (wandhaken) in verschillende ruimtes, hing er in de slaapkamers van de kinderen jaren een Unfold en is de roze elevated vaas (hieronder zie je hem in de keuken) al tijden één van onze favoriete items.

Één van onze motto’s: je kunt nooit genoeg vazen hebben. Dus toen deze Muuto Ridge Vaas gelanceerd werd waren we er als de kippen bij. En vorige week werd hij dan bezorgd, in een héle grote doos, want deze prachtige gebroken witte beauty is maar liefst 48,5 cm hoog. Het is dus niet alleen een geweldige eyecatcher op tafel, maar ook op de vloer, in de hal of de slaapkamer. Zo’n mooie grote vaas heeft eigenlijk niet meer nodig dan een paar grote grassen of uitbundige rozenbotteltakken.

Voor degene die deze variant te groot vindt heeft Studio Kaksikko ook een kleinere Ridge – 35 cm hoog – ontworpen. Beide maten zijn in twee kleuren verkrijgbaar: wit en terracotta. Welke vaas je ook kiest, deze gave vaas is in elk interieur een fijne toevoeging.

Deze blogpost werd gemaakt in samenwerking met Mister Design, een prachtige winkel in het centrum van het gezellige Den Bosch.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *