mooie opbergmanden

Met allebei een groot gezin met veel schoenen, mutsen, sjaals en rommeltjes is opruimen en opbergen bij ons aan de orde van de dag. We leven niet in een toonzaal, soms zelfs het tegenovergestelde daarvan, maar het helpt enorm om voor alle spulletjes een vaste plek in te ruimen. Op die plekken hebben we dan ook een collectie kratjes en opbergmanden verzameld zodat ook de minder mooie items verstopt kunnen worden en niet ontsierend werken.

De plastic Colour Crats van HAY zijn in fijne kleurtjes te bestellen en ze zijn op te stapelen. Onze kinderkamers staan er vol mee en ook in het televisiemeubel passen ze precies. Uit ervaring kunnen we je vertellen dat ze echt heel sterk stevig zijn en in elkaar blijven zitten. Mocht je ze nu niet gebruiken, dan kun je ze altijd even inklappen. En ook dan zijn ze decoratief, opgestapeld met al die kleuren op elkaar.

De bekende manden van Muuto zijn hier ook favoriet. Ze zijn oersterk, lichtgewicht en lekker groot. Bovendien zijn de Restore manden gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit polymeervilt (van gerecyclede petflessen) waardoor ze een leven lang mee kunnen gaan. Een verrassend én duurzaam materiaal. Bovendien zijn ze in veel verschillende kleuren te verkrijgen waardoor ze altijd bij jouw interieur matchen. Jessica heeft de manden in haar garderobe kast staan, in de winter zitten ze vol met mutsen en handschoenen. En natuurlijk ook superhandig voor de riem van de hond of de beschermers voor de skeelers.

Je kunt er ook kussens of plaids in bewaren die je even niet gebruikt, of een stapel tijdschriften. We kunnen ons wel honderd verschillende doeleinden voorstellen, maar het is duidelijk: wij zijn fan van deze handige én mooie opbergers. Een noodzakelijk kwaad kan dus ook gewoon prachtig in je huis passen.

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.