moederdag

snurk4Voor ons is het iedere dag van het jaar Moederdag, hoe cliché dit ook mag klinken. Wij verwennen onze eigen moeders liever eens op een doodgewone maandag in juni of liever nog: we kopen gewoon maandelijks een fijne bos bloemen of trakteren haar eens op een lekkere lunch op een zonovergoten terras. Maar met kleine kinderen ontkom je bijna niet aan deze commerciële happening. Ze hebben op de peuterspeelzaal of op school zitten zweten op hun knutselwerkje en denken al de hele week aan hoe ze dat ontbijt heelhuids boven gaan krijgen op jouw bed. Dus wij laten het ons ook gewoon overkomen. Bedolven worden onder de knuffels en kusjes is nooit vervelend toch?

snurk5En dit jaar vieren we de dag van de moeders in stijl. Onze winterse variant – ja die uit ons gezellige kerstfilmpje – werd wat warm en we waren stiekem ook wel toe aan een nieuw printje. Tadaaaa! Snoepjes, dino’s en bloemen it is! En hoe toevallig: Danee vroeg een paar weken terug of ze niet een mooie pyjama met snoepjes mocht. Op haar wenken bediend. De zomercollectie Horizontal Wear is bontgekleurd en vrolijk geprint en van dezelfde heerlijke kwaliteit. Voor heren, dames, kinderen en nu ook voor baby’s. Geweldig toch die onesie van Goof?!

snurk2snurk3Een confettikanon mocht niet ontbreken, niet op de laatste plaats omdat dat zo lekker matcht met dit mooie dekbedovertrek van Auping. Het merk kenden wij vooral van de bedden en matrassen, maar ze hebben ook een collectie textiel (check de samenwerking met Mae Engelgeer maar eens) waar deze set Miyako een voorbeeld van is.

snurk8Een reusachtige bos bloemen die na de shoot uiteraard gewoon lekker naar de eettafel verhuisde (maar zeg eerlijk, dit maakt het geheel wel af!) en de overblijfselen confetti die Jessica waarschijnlijk nog weken terug zal gaan vinden onder haar matras of in haar kussenhoes… En na de shoot is er tijd voor rust. Een masterclass tekenen: Danee schetste ‘hupsakee’ een T-rex uit haar losse pols en Lode kleurde hem in. Hopelijk worden jullie lekker verwend vandaag (uitslapen! uitgebreid ontbijt en koffie! rust! eigengemaakte frutsels!), het is jullie gegund.

snurk7Deze post is mede mogelijk gemaakt door Snurk die ons allemaal in een nieuwe pyjama stak en door Auping die ons prachtig nieuw beddengoed toestuurde. 

9 Comments

  1. T is hier ook weer vanaf 7.00u ambiance Fleur: alle versjes, verkikkerds, bloemen, aangebrande croissantjes, te zachte eitjes....maar met ooo zoveel liefde! Geniet er maar van fleur, want ze zijn zo groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.