mix en match

beddengoed-4Persoonlijk worden wij heel blij als we met een kleine ‘ingreep’ – en dus weinig middelen – een ruimte een hele andere look kunnen geven. Op een slaapkamer, in dit geval de kamer van Danee, doe je dat heel snel met het wisselen van dekbedovertrek. Wij hebben zelf inmiddels voor de kinderen een aantal fraaie exemplaren verzameld, die we naar hartenlust mixen & matchen en daarmee de kamertjes in een handomdraai een kleine metamorfose geven.

beddengoed-1Één van de favorieten op dit moment is die van Studio Ditte, voor kinderen heeft dit Nederlandse merk een lijn met 100% katoenen dekbedovertrekken in verschillende toffe prints. En hoewel wij dachten dat Danee voor de vogelhuisjes zou gaan, koos zijn geheel onverwacht voor de wilde dieren print. Super leuk voor jou: bij Bedsupply koop je deze kwaliteitsdekbedovertrekken nu met een fijne korting. Overigens verkopen ze niet alleen mooie sets voor kinderen, ook voor jouw slaapkamer is er een enorm aanbod aan bekende merken.

Tip: gebruik de kussensloop van een andere set voor een verrassend en speels effect.

beddengoed-5beddengoed-2Uit de collectie van Trixie was het al snel duidelijk dat het dekbedovertrek uit de collectie Squares moest komen. Een prachtige overtrek in zalmroze met een een print van nonchalante zwarte vierkantjes die we combineerden met de kleine kussentjes van hetzelfde Belgische label. Alles leek op zijn plek te vallen toen we ook de fraaie poster van Marta Abad Blay en de ijsjesslinger van Wildones ophingen. Je zou toch bijna zelf hier een dutje willen doen?

beddengoed-3Voor dit blogje werkten wij samen met Bedsupply en Trixie. Ook willen we Marta bedanken voor de prachtige print! We zagen hem al veelvuldig voorbijkomen in andere toffe kamertjes, maar vonden hem in het echt nog mooier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.