micro step

microstep3De stoere waaghalzen met skateboards of stepjes die in het skateparkje rondhangen, hebben altijd een extreme aantrekkingskracht op Lode. Met zijn mond open volgt hij de grote jongens en meisjes die moeiteloos over ramp en schans heen roetsjen. Toen hij door Micro Step werd verrast met een echte Micro Mini was dan ook z’n eerste wens om hem daar testen.

microstep4microstep6Een goudgele met knalgele handvatten, de T-rex op het stuur als kers op de taart en niet geheel onbelangrijk: een veilige helm in een matte groene kleur. Het was bij Lode een kwestie van opstappen en gaan. Leren sturen wordt nog even een dingetje, maar de allergrootste uitdaging is toch wel het vertrouwen en loslaten. Een vriendin zegt altijd tegen haar kinderen “Ik vind het wel spannend wat je nu gaat doen, maar ik weet dat je het kan!”, een mooi uitgangspunt.

microstep5microstep1Danee werd op haar verjaardag al verwend met een step. Dankjewel Micro Step voor deze toffe samenwerking, ook namens twee dolgelukkige kinderen!

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.