messing tray

ferm-living-tray-1In onze plantenbakken van Ferm Living heeft inmiddels al van alles gestaan. Natuurlijk bieden ze een mooie en stijlvolle plek voor planten – Jessica houdt haar exemplaren al verbazingwekkend lang in leven, maar het is juist zo leuk om ze ook eens op een andere manier te gebruiken. Hier zie je bijvoorbeeld hoe we Jessica haar donkergrijze Plant Box met een tas, een knuffel en wat boeken neerzetten. De box is precies zo hoog dat de kindjes er zelf gemakkelijk spulletjes in en uit kunnen halen.

tray2

ferm-living-tray-2In je zithoek tover je de bak in een handomdraai om tot een superhandig bijzettafeltje. Erin genoeg plek voor je favoriete tijdschrift, een paar mooie boeken, en door de nieuwe Messing Tray eroverheen te leggen worden de mogelijkheden eindeloos. Gemakkelijk maak je nu ook nog eens plek voor je kop thee, je schoteltje met chocola en je vaas met bloemen voor een gezellige touch. De tray is – net zoals de Plant Box – een ontwerp van Ferm Livings bekende ontwerpster en oprichtster Trine Andersen. Hij is gemaakt van massief messing en de gouden kleur past zo mooi bij zowel het lichtroze als het donkergroene dat je niet anders meer zult willen. Extra leuk is dat je nu ook kunt spelen met hoogtes. Het geeft een heel tof effect wanneer je je planten in en op de plantenbak kunt zetten en de tray dus als een soort etage fungeert. Nog meer reden om ook eens een extra mooie pot voor je plantjes te scoren want die mag gezien worden.

tray3Wij zijn fan van de collectie van Ferm Living omdat niet alleen aan prachtig design wordt gedacht, maar ook aan duurzaamheid. Voor alle ruimtes in het huis kun je inmiddels flink shoppen, want of je nu een grafisch behangetje, design woonaccessoires of spulletjes voor in je keuken zoekt: we weten zeker dat Ferm Living voorziet in al je wensen.

tray-1Dit blog is gemaakt in samenwerking met designwinkel MisterDesign.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.