make room

MakeRoom - staand 3Make Room doet bij de meesten wel een belletje rinkelen, een virtuele shop gevuld met heel veel van onze lievelingsmerken. Wij brengen dan ook goed nieuws: eigenaresse Leonie opende een aantal weken geleden haar eerste ‘stenen’ winkel aan de Klinkerstraat in Grave. Toen het pand vrij kwam hoefde zij niet lang na te denken, binnen drie dagen hakte zij de knoop door. Voor ons dit keer bijna een thuiswedstrijd, wij konden dan ook niet wachten haar een bezoek te brengen.

MakeRoom - staand 2Gerestylde vintage kasten en wandrekjes in mooie matte  groen- en blauwtinten zijn gevuld met vazen van onder andere Mauk Studio (die gingen direct op de wishlist) en Imre Bergman, bordjes van Donna Wilson en kandelaars van Hay en House Doctor. Naast grote namen als PT, &Klevering en Ferm Living (van het mooie teepee behang hierboven) zijn ook de producten van Nederlandse ontwerpers als Femke Roefs & Leoni Werle, Marly Gommans, Gitte van Helvoirt (by Gitte) en Janneke Peters van Jee Bags ruim vertegenwoordigd.

MakeRoom - liggend 2Dat Leonie nog meer in haar mars heeft dan twee shops runnen bewijst ze met haar eigen label ‘By Miinti’. Mooie grafische prints, gave dienbladen en leuke kaarten om te versturen – of zelf te houden – allemaal van eigen hand. In de toekomst worden daar naast tape en broodplankjes ook nog stoffen, kussenslopen en tassen aan toegevoegd. Allemaal met de prints zoals je die hieronder op het dienblad en de kaarten ziet, wij kijken er nu al naar uit! Voor wholesale kun je altijd contact met haar opnemen.

MakeRoom - staand 1Een bezoekje aan Grave is echt de moeite waard, dus als je dan eindelijk uitgekeken bent bij Leonie, maak dan nog een wandeling door het centrum van dit mooie vestingstadje. En drink een kopje koffie in één van de vele gezellige cafeetjes die dit stadje rijk is. Wij weten nu al dat we snel weer een keer terug gaan. Fijne zondag!

MakeRoom - liggend 1

13 reacties op “make room”

  1. O man, waar is Grave? Ik MOET daarheen! Ik kende Make Room, maar haar ‘echte’ winkel heb ik even gemist. Oh, ik wil er echt heen. X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *