lucas

lucas-4Keramiek is nog altijd één van onze grote liefdes. En niet alleen die van ons, want ook de Nijmeegse Hella Duijs verloor er haar hart aan. Sterker nog, ze maakte er haar werk van en werd daarmee één van de meest bekende keramisten van Nederland. Een leuk weetje: al haar vazen werden vernoemd naar de vrouwen in haar leven. Wist jij dat zij zelfs een item naar Jessica vernoemde?

lucas-3 Na de geboorte van haar zoontje Lucas droomde zij van een nieuw product wat zijn naam draagt en afgelopen week was het zover. Hella lanceerde spaarvarkentje Lucas. Het varkentje is van mat porselein met schattige geglazuurde oortjes. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en zijn kontje heeft de Hella vormen waaraan je al haar vazen aan herkent.

lucas-2 Wij werden verliefd op Lucas en vooral op zijn kleine glanzende oortjes en het schattige kurkje wat de centjes veilig in zijn buikje houdt! En omdat Hella heel veel te vieren heeft – want naast de lancering van Lucas verwacht zij haar tweede kindje – mogen wij (als trouwe fans) zo’n geweldig spaarpotje via Instagram weggeven. Check dus snel onze feed om mee te doen!

lucas-1

3 Comments

  1. Ik zou Lucas graag willen toevoegen aan mijn mannenhuishouden met 1 man en 2 katers! Ik kan (en wil) dat roze varkentje wel wassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.