loves sharing

loves-sharingEnorm trots dat wij weer een paar bladzijdes mochten vullen van het jaarlijkse blogazine van vtwonen! De slogan ‘Delen is het nieuwe vermenigvuldigen’ vormt de rode draad in de prachtige uitgave. Alle bekende namen deelden hun favoriete adresjes, mooiste foto’s en leukste tips. Echt de moeite waard om deze  vtwonen  sharing aan te schaffen. Als je abonnee bent, heb je hem al mogen ontvangen. Anders is hij vanaf 12 september los te koop of je bestelt hem hier voor € 5,95. Kijk ook zeker even naar onze superdeluxe winactie, wat zijn we trots! Maar daarover later nog meer.

Het bijbehorende filmpje is minstens zo blijmakend. We blogden al over deze gezellige dag op het strand van Zandvoort waar we samen met onze medebloggers getrakteerd werden op een heerlijke lunch. En het is zo inspirerend en waardevol om eens in gesprek te gaan met gelijkgestemden.

Over filmpjes gesproken… Zag je ons al? In ‘We vragen het aan’ werden wij onderworpen aan een vragenvuur en probeerden wij benauwd om niet door elkaar te ratelen.

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.