love nature

brabantia2De droger staat hier thuis eigenlijk meer voor de show. Heel soms voor een noodgreep wanneer er snel droog beddengoed nodig is of als er een papieren zakdoekje verstopt zat in de wasmachine (de was met pluisjes plus een panty in de droger verricht wonderen). Veel te zonde van al die kleurige kleertjes en printjes! En wanneer het weer het ook maar een beetje toelaat, verhuist de natte was naar buiten om daar door de zon en de wind doorgeblazen te worden. Niks fijner dan was die naar buiten ruikt, daar kan geen wasverzachter tegenop.

brabantia4Ook de natuur en de elektriciteitsrekening doen we hiermee een groot plezier. Waarom een energieslurpend apparaat aanzetten als het niet nodig is? Brabantia geeft nog een duw in de juiste richting, want zij richten zich in hun nieuwe campagne op de liefde voor de natuur. Hun Love Nature producten stimuleren het natuurlijk drogen van je was. Voor elke ‘droogboom’ – een droogmolen, wallfix, wandroger of droogrek – die verkocht wordt, zal WeForest een echte boom planten.

brabantia1WeForest is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor het herbeplanten van een inheems bos zodat woestijnvorming stopt. Zij willen een beweging op gang brengen die het planten van biodiverse bomen bevordert. Hiermee stimuleren zij ook nog eens de lokale economie op een duurzame manier. Als je je droogrek via de website van Brabantia registreert, houden zij jou op de hoogte van de boom die geplant wordt. 

brabantia3Deze post kwam tot stand in samenwerking met Brabantia. Omdat wij groen belangrijk vinden, past de #LOVENATURE echt bij ons. En niet geheel onbelangrijk, het rode wasrek is echt te gek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *