love at first ‘sight’

Loof 3 - liggendJullie waren zó enthousiast over de nieuwe spiegels van Loof  dat wij – met de foto’s die we niet voor de VT Wonen blogpost gebruikten – op PRCHTG ook nog wat willen vertellen over deze mooierds. Ward van Zandvoort begon als derde generatie beddenmaker onder de naam ‘Trecompany’ zijn eigen label en lanceerde een stijlvolle lijn in slaapkamermeubels. Niet zo lang geleden werd de naam veranderd in ‘Loof’ en daarmee richt hij zich niet langer alleen op de slaapkamer, maar op het hele huis.

Loof 3 - staandLoof 8 - liggendVoor de waanzinnig mooie spiegels – die de naam ‘Sight’ dragen – gaat Loof een inspirerende samenwerking aan met April and May. Jantine en Vivian ontwerpen een drietal modellen, waaronder model S (zoals hierboven afgebeeld) en model M. Wij zijn helemaal weg van de handige schapjes waarop we onze make up, sieraden en een vaasje met bloemen kunnen uitstallen. Door de dikte van het multiplex en de schuine randen lijkt de spiegel de ruimte in te komen. Het derde type, model L is lang en slank, je leest er hier alles over.

Loof 1 - staandLoof 1 - liggendHet bijzondere is dat de spiegels zich – door vorm en materiaal – thuis voelen in elk interieur. Het hout combineert zowel prima met zachte poedertinten als met opvallende knalkleuren, en past ook naadloos in een stoer en sober interieur waarin zwart en wit een grote rol spelen. Heb jij al een plekje bedacht voor één van deze beauty’s?

Loof 7 - liggendLoof 6 - liggend

3 reacties op “love at first ‘sight’”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *