Linn

brabantia-linn-1Een multifunctioneel rek voor je drogende was, met een perfecte hoogte voor lange jurken die niet mogen kreuken, en met ruimte voor wasmanden, schoenen en tassen onderin: dat klinkt als de meest ideale opberger voor in iedere slaapkamer of op zolder. En dat is de Linn van Brabantia wat ons betreft ook. Dit manusje-van-alles is er in het breed of smal en in het zwart of wit, gecombineerd met een roede van bamboe. Precies zoals je van Brabantia zou verwachten, is er ook een geheel bijpassende lijn accessoires bij ontworpen. Met hangers die perfect passen, met allerlei verschillende wasmanden die ook nog eens opvouwbaar zijn en met kleine tafelmodellen strijkplanken die je aan de roede kunt hangen.

brabantia-linn-4brabantia-linn-3Zonder een Linn in de slaapkamer zijn stoeltjes de pineut. Volgestapeld met kleding die eigenlijk even zou moeten luchten, maar nog niet in de was hoeft. Met tasjes, sokken, haarbanden verstopt onder de gedrapeerde jasjes en jurken. We hebben het niet gemeten, maar volgens Brabantia biedt Linn ruimte aan maar liefst 28 kleerhangers. Qua stevigheid gaat dat sowieso goed komen: het rek staat stabiel op verstelbare anti-slip voetjes (ook fijn voor je kwetsbare vloer). De plateaus onderin kun je zelf op de juiste hoogte klikken. Heel handig zijn de spijltjes waar je langere kleding gewoon doorheen kunt geleiden.

lynn-3lynn-1Het gezicht achter de Linn, Eline, heeft het rek ontworpen omdat ze ontdekte dat kleding steeds minder vaak wordt gewassen. En dat is natuurlijk maar goed ook. Veel beter voor het milieu én je kleren slijten niet zo snel. Wij zijn zelf ook geen fan van strijken en zijn al jaren van mening dat je kleding ook gewoon netjes kunt uithangen – veel beter aan een hanger dan met wasknijpers natuurlijk. Het is helemaal aan jou hoe jij jouw Linn gaat vormgeven! De handige hulp op de site van Brabantia wijst je precies de weg. De zwarte Linn lijkt door het licht misschien wat metallicblauw te kleuren, maar hij is gewoon zwart.

lynn-2Bedankt voor de wasrekken Brabantia! Wij zijn blij dat wij ze mochten reviewen want het maakt onze wasrituelen een stuk gemakkelijker.

1 Comment

  1. Oh wat een slim en functioneel idee. Het ziet er tegelijk ook zeer stylish uit. Ook echt top dat ze ook bijpassende accessoires hebben. Zo een tafelmodel strijkplank lijkt mij ook erg handig. https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.