Lilla 2.0

Nadat wij de showroom en fabriek van Artifort bezochten om met eigen ogen te zien hoe onze Soft Facet-fauteuils stap voor stap gemaakt zouden gaan worden, is de liefde voor dit Nederlandse designmerk alleen maar gegroeid. Het vakmanschap en de trots die we overal voelden, zie en voel je terug in de meubels: prachtig gemaakt, geweldig gestoffeerd en ook nog eens in alle kleuren te kiezen. Van onderstel tot leertje en natuurlijk de stof. De ontwerpen van Artifort passen dan ook naadloos bij ons thuis. Daar spelen design en kleur samen natuurlijk al jaren de hoofdrol. De geweldige ‘kruk’, dat woord doet deze knapperd eigenlijk te weinig eer aan, Lilla 2.0 voelt zich als een vis in het water aan onze tafel. We schuiven hem erbij als extra zitplek, en echt, wat zit hij heerlijk! Maar we kunnen hem net zo gemakkelijk bij de bank plaatsen of achter het bureau zetten om even die laatste mail te typen. De handgreep van tuigleder maakt hem lekker stoer én makkelijk verplaatsbaar.

Artifort besteedt superveel aandacht aan de stoffencollecties voor hun stoelen en banken. De Artifort Selecte kwaliteitsstoffenlijn staat bekend om de manier waarop twee complementaire gekleurde draden worden geweven voor een extra rijke gloed. Hij bestaat uit 90% wol (lekker sterk) en 10% Helanca en is duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerd. Deze wolmix is toepasbaar op alle zitmeubels van Artifort en de lijn is nu uitgebreid met een nieuwe kleur: 480 Mustard Yellow. De Lilla 2.0 die we aan tafel hebben staan, is uitgevoerd in deze warme gemêleerde gele kleur.

Mustard Yellow is een tijdloze, warme kleur die super in een neutraal interieur blendt vanwege de grijze ondertoon, maar die ook lekker met roze – onze kleur der kleuren – gecombineerd kan worden. Mooi bij hout, een goede tegenhanger voor zwart of wit. Veelzijdig, onopvallend maar toch krachtig. Ben jij benieuwd hoe deze nieuwe kleur in jouw interieur op zijn best naar voren komt? Dan hebben wij iets waanzinnigs voor jou in petto.

In samenwerking met Artifort hebben wij namelijk een geweldige winactie op touw gezet. We bundelen onze krachten om jou te verrassen met een Lilla 2.0 kruk in de Artifort Selecte kleur Yellow Mustard én een op maat gemaakt stylingadvies van onze hand. Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, is er een speciale website voor de winactie opgezet waar we jou vragen om een motivatie – eventueel met een foto van jouw huidige interieur erbij – en je gegevens, om kans te kunnen maken op deze fantastische prijzen.

Dit blog – en dus ook de winactie – is in samenwerking met Artifort gemaakt. Zij stellen de Lilla 2.0 beschikbaar en wij het stylingadvies. De uitgebreide spelregels staan op de actiepagina.

2 Comments

  1. En of ik graag als winnares uit de bus zou komen voor deze leuke winactie met de Artifort Lilla 2.0 kruk. Hij zal werkelijk heel mooi blenden in m'n interieur. Dank voor het aanbod!
  2. Wauw, zo te gek! Vorig jaar verhuisd en heb jullie blogs en instagramaccount zowat verslonden! Ik mis soms hier en daar toch nog wel “iets”. Zou graag een keer een workshop van jullie volgen. En die prachtige kruk, daar weet ik alvast een plekje voor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden weer op maandag 19-2!

X
  • Geen producten in de winkelwagen.