liefde voor behang

Zoals je weet zijn wij echte behang ‘lovers’, zowel in onze huidige woningen als in de vorige werd menig wandje vakkundig behangen. Behang kleedt een ruimte in een handomdraai aan, wij vinden het een fijne manier een ruimte persoonlijkheid te geven. Herinner je je de bomen van Jessica nog? En wat dacht je van de palmen van Fleur? Sinds ons beider verhuizingen werkten we met name samen met Sandberg. Zo kreeg de slaapkamer van Mies een prachtig bloemen paneel en ook Danee koos een mooie print. Namelijk Malin, we showden hem vorig jaar op de woonbeurs en veel van onze volgers waren direct verliefd!

Al een tijd geleden liet Jessica haar oog op print Raphael vallen, we pasten hem al enkele keren toe in een advies en langzaam won hij – de blauwe variant – ook het hart van Fleur. Aangezien onze woonkamers allebei nog wel ‘iets’ konden gebruiken gingen we ervoor. Onze feed kleurde volledig Raphael! En we waren onder de indruk van de hoeveelheid volgers die ook met het behang aan de slag ging, we waren blijkbaar niet de enige die verliefd waren geworden, super leuk om de vele behangen muurtjes te zien op Instagram.

De mogelijkheden met behang zijn eindeloos: een paneel (vaak heb je hier dan maar 1 of 2 rollen voor nodig), je kan – zoals Fleur dat deed – het ‘hoekje om’ behangen, je kan – door bijvoorbeeld het behangen van je hal aan de kant van je woonkamer – een soort kleurrijke ‘kubus’ creëren in de ruimte of je behangt de allerlaagste wand in je woning voor een groots effect. En het fijn is, als je het zat bent, is het er zo weer af!

Wil jij advies over behang, ben je op zoek naar een leuke print of wil je van ons weten hoe je het het beste in jouw huis kan toepassen? Stuur ons dan een e-mail op info@prchtg.nl en we kijken graag met je mee.

Onze wanden werden voorzien van het mooiste behang van Sandberg wat wij uiteraard – zoals bij alle samenwerkingen – zelf kozen en zij waren zo lief dit naar ons op te sturen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden één keer in de week op maandag. alle bestellingen geplaatst vóór maandag 12:00 gaan dan mee.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.