lichtgevende designregenboog

Hoewel de dagen lang zijn, de nachten kort en we het liefst buiten leven (zeker nu het zulk mooi weer is), gaat er ’s avonds vaak toch even een lampje aan. Nog even de voetjes omhoog op de bank, genietend van een kop thee. Jessica was al tijden op zoek naar het perfecte tafellampje en is dan ook blij dat zij een mooi lampje heeft gevonden voor in haar zwarte maatwerk kast. Heb jij hem al ontdekt in deze fraaie schatkast?

Uit de vele prachtige design verlichting die de webshop van MisterDesign rijk is, viel zij voor dit toffe glazen lampje – in de vorm van een regenboog – uit de nieuwe collectie van Ferm Living . De vorm is natuurlijk helemaal van nu en de materialen – glas en messing – zijn tijdloos. Bovendien is het lampje dimbaar, super fijn! Wanneer het regenboogje uit staat, zie je mooi de ribbels in het glas en het sjieke glansje van het messing randje. Lampen mogen gezien worden, ook wanneer ze uit staan. En zelfs al is het lampje wit, wij zijn er groot fan van. Knalt juist lekker naast alle kleurtjes.

De Vuelta, zo heet deze leukerd, komt eigenlijk overal tot zijn recht. Want hoewel hij bedoeld was voor de zwarte kast verhuisde het lampje ook al naar het tv-meubel en kunnen wij ons zo voorstellen dat het ook mooi staat op je nachtkasje of op je wandplankje gevuld met andere fraaie schatten. En wat dacht je van een kinderkamer? Zeker weten dat ‘ie daar ook voor blije gezichten zorgt. Wij zijn benieuwd waar jij hem neer zou zetten! En zie je de Muuto Kink erboven staan? Precies een tegenovergestelde vorm in die lekker frisse en opvallende witte kleur tegen de zwarte achtergrond. Onze liefde voor designlampen vind je overal terug in de woningen. Juist zo’n klein grapje in de kast maakt ons vrolijk!

Dit blog schreven we in samenwerking met MisterDesign.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden één keer in de week op maandag. alle bestellingen geplaatst vóór maandag 12:00 gaan dan mee.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.