li-la-lente

kamertje-Lode-4Zoveel mogelijk zonnestralen vangen op een dag als vandaag. De zon deed echt z’n best en vermoordde hopelijk genadeloos alle rondvliegende virussen. Als je diep adem haalde, kon je de grassen en uitkomende bolletjes al ruiken. Een nieuw seizoen staat op het punt van uitbreken, hét moment om lekkere frisse kleuren in de garderobes toe te voegen en alle stofjes waar je op uitgekeken bent in lades of je wintergarderobe op zolder te verstoppen.

kamertje-Lode-2De zeemeerminnenprint van Mini Rodini is echt een van de mooiste prints ooit. Hij doet denken aan de kunst van Brandon Boyd (de zanger van Incubus) en de gewaagde combinatie van pastel- en appeltjesgroen smaakt naar meer. De baggy joggingbroek van Indikidual zit perfect om Lode zijn smalle heupjes. En hoe stoer blijven die pads op de knieën! De slinger was een verjaardagsverrassing van haakwonder Manon. De kleuren kon ze niet beter uitkiezen, ze passen perfect bij alles op het kamertje.

kamertje-Lode-1Het dekbedovertrekje van Bibelotte houdt zich dapper staande tussen alle gekleurde knuffels en printjes in. Een mooie stof die overal bij past. En lekker fris wit beddengoed, dat slaapt toch voor iedereen extra lekker?!

kamertje-Lode-3De ramen en deuren stonden de hele zondag wagenwijd open zodat de lente kon binnendringen in alle vezels, het geluid van spelende kinderen in tuinen, een dienblad vol koffie voor alle buren die zich verzamelden in de stralende zon op het hofje. Doe ons nog maar zo’n zondag!

7 Comments

  1. Vandaag was echt geweldig heerlijk toch?! Prachtige kleertjes weer! Ik ga het broekje even opzoeken :) fijne avond nog. En uhm gloed gekocht bij BZV!
  2. PRCHTGe kleertjes heb je voor Lode geshopt: de zeemeerminnenprint is zo'n shirtje wat typisch bij jou/Lode past (positief hé). Zal hem vast goed staan die kleurtjes. Liefde voor de rest van zijn kamer ook. Echt super. X, Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.