laundry basket

wasmand1Overal slingerende rompers, sokken die niet bij elkaar passen, truien met havermoutvlekken en broeken met modder aan de pijpen: welkom in huize Poelstra. Dat opruimen niet m’n grootste hobby is, durf ik toe te geven, maar in een huishouden met een baby en een peuter is het nou eenmaal een enorme uitdaging om bij te blijven met de was – echt Jessica, hoe doe jij dat met drie kinderen?!

wasmand4Om de bende een beetje binnen de perken te houden is het noodzakelijk om in iedere kamer een wasmand neer te zetten. En laat Mister Design nou net de allergrootste en vooral ook meest stijlvolle in hun assortiment aan ‘opbergmanden’ hebben: de HAY Landry Basket. Een legergroene mand van polypropyleen, dus niet te zwaar, slim vormgegeven zodat hij gemakkelijk naar zolder gesjouwd kan worden en ook nog eens een aanwinst voor iedere ruimte qua uiterlijk. Je zou hem zelfs kunnen omdopen tot speelgoedmand of opbergplaats voor openhaardhout.

De HAY Laundry Basket is verkrijgbaarin twee maten, S en L, en twee kleuren, army en lichtgrijs. Het ontwerp is van de hand van BIG-GAME. Deze Zwitserse designstudio wint de ene prijs na de andere en ontwerpt voor veel gevestigde merken, onder andere dus voor het door ons zo geliefde Deense HAY. Naast de wasmand bedachten ze ook een hele strakke, metalen kapstok, zo mooi!

wasmand2Het wordt nog vechten wie de mand op z’n slaapkamer mag zetten. Lode vond het nu al een perfecte verstopplek, maar ik zie hem zelf het liefst naast mijn eigen bed staan. De was doen zal nooit een feestje worden, alhoewel een stapel frisgeurend wasgoed wel dit gevoel kan oproepen, maar met deze joekel van een wasmand in huis zal het er zeker een stuk beter geordend en georganiseerd aan toe gaan. Bedankt Mister Design. Pssssttt… Tip: als je je kerstcadeaus bij ze bestelt, verwennen ze jou met hele toffe items van Ferm Living!

Deze blogpost werd mede mogelijk gemaakt door Mister Design.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *