lange oren, guitige snoet

hazen-3Dat wij dol op konijnen zijn, is al tijden geen geheim meer. Maar dat de liefde voor konijnen en hazen erg diep blijkt te zitten, valt ons op tijdens het fotograferen van Danee haar kamer (die wij niet zo lang geleden een metamorfose gaven). Toen ontdekten we dat de collectie konijnen inmiddels serieuze vormen heeft aangenomen: in elk hoekje van haar kamer bleek zich wel zo’n aaibaar konijnfiguur op te houden. Op de prachtige Wallpower van Eijffinger – geïllustreerd door Ruth Hengeveld – zie je hoe twee hazen een klein feestje bouwen!

hazen-4hazen-1Een beauty die het zowel in de kinderkamer als de woonkamer goed doet, is dit knuffelkussen in de vorm van een konijnenhoofd. De extra lange oren, het zachte fluweel in een warme goudgele kleur: onze harten heeft hij gestolen. Naast het bed hangt een haas van Susan Meijerink, die op Instagram een kleurrijke feed heeft gevuld met de mooiste creaties van papier maché. Wij weten bijna zeker dat de verleiding groot is om ook zo’n fraaie diervriendelijke trophee bij haar te bestellen.

hazen-2Deze toffe ‘rabbit’ spiegel van Ferm Living stond al behoorlijk lang op onze wishlist en vond hét perfecte plekje in de kamer van Danee. Wij vonden hem bij CozyKidz, één van onze favoriete webshops. Dat deze shop met passie voor design en mooie spullen gerund wordt zie je meteen: hij is gevuld met een fijne collectie aan fraaie merken. Eigenaren Vincent en Hebe kopen alleen die spullen in die ze ook zelf in huis zouden willen gebruiken en laten zij nou een hele goede smaak hebben. Zo kunnen wij uren verdwalen op zoek naar het mooiste beddengoed, slagen we altijd voor een leuk (kraam-)cadeautje en worden we heel blij van alle toffe nieuwe labels die ze voor ons – en dus ook voor jou – spotten!

hazen-6

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.