kussen op maat

no-fruit-blog-1Na de blogpost over de kast op maat bood Hedwig van No Fruit aan een kussen op maat te maken voor het nisje mét uitzicht op de dijk. No fruit is al jaren dé specialist op het gebied van maatkussens, geboren uit de eigen wens naar fijne kussens voor in de zelfgemaakte loungebank. Al snel ontstond het idee om deze bank – in de door jouw gewenste maten – op maat mét passende kussens te verkopen. Inmiddels is de collectie behoorlijk gegroeid en worden hun producten met grote regelmaat gebruikt in het programma Eigen Huis en Tuin.

no-fruit-blog-3no-fruit-blog-2Het online bestellen van jouw maatkussen is super simpel, je volgt simpelweg de stappen op de website (wel even goed meten natuurlijk), kiest het gewenste zitcomfort en een leuk stofje. Tip: bestel eerst een aantal stalen. Hoewel wij wisten dat het waarschijnlijk toch wel roze – al was oker ook een grote kanshebber – zou worden was het toch fijn vantevoren een beetje te voelen en de staaltjes even in het echt gezien te hebben. Zonder kussen was dit al het favoriete plekje van Danee – zij zit graag aan het ronde tafeltje te knutselen – en Jessica, die haar latte hier drinkt terwijl zij met haar vriendinnen belt of een boekje leest. Mét kussen is het natuurlijk helemaal ultiem genieten, bovendien staat zo’n kussen een stuk gezelliger.

no-fruit-blog-4Met speciale dank aan Hedwig van No Fruit die zo lief was Jessica een kussen op maat te sturen!  En hoe schattig is het ronde poefje in roze fluweel? Het is van Poolse Fayne, zij hebben echt een hele fijne collectie aan ‘beanbags’, speelmatjes en decoratie voor de kinderkamer.

5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden je bestelling op maandag,
als je voor 12.00 uur bestelt

X
  • Geen producten in de winkelwagen.