korridor

Hoeked 2 - liggendEen bureau vol met rommeltjes, stiften, rolletjes tape en prullen werkt natuurlijk helemaal niet stimulerend voor je creativiteit. Vrolijker worden wij van een organiseerde werkplek, de gummetjes bij de gummetjes en de pennen, potloden en fineliners gesorteerd. Het Deense designmerk Korridor Design heeft de oplossing: de Pyramyd Boxes.

Hoeked 3- staandHoeked 3 - liggendDe houten bakjes met architecturale deksels in de vorm van kleine piramides bieden de mogelijkheid om alle prulletjes op te bergen. Ze zijn er in naturel eikenhout, maar ook in hele fijne kleuren MDF – handgeschilderd – in vier verschillende maten. Ze zijn te stapelen en zo als groepje op je bureau heb je ook meteen een eyecatcher te pakken. De gebruiksmogelijkheden zijn natuurlijk eindeloos. Op je kaptafel kun je je haarspeldjes, lippenstiften en proefmonsters organiseren, de verzamelingen van je kinderen (wij hebben van die steentjes-, houtjes- en verenzoekers in huis) kunnen er in opgeborgen worden of denk eens aan je theezakjes en spaarpunten in de keuken.

Hoeked 1- staandHoeked 1 - liggendIn Nederland zijn de boxes te koop bij een van onze favoriete webshops van het moment: Hoeked. Bij Hoeked kiezen ze bureaus, stoelen en werkplekken uit om je woonkamer op te fleuren en om moeilijke, onbruikbare hoekjes op te kunnen vullen. Ze kiezen hierbij altijd voor producten die met zorg en aandacht zijn gemaakt, van duurzame en verantwoorde producten. Jonge ontwerpers, maar ook gevestigde merken zijn vertegenwoordigd. Mocht je verlegen zitten om een geschikte plek om te werken, check de shop zeker eens en volg Hoeked ook op Instagram. Ze hebben namelijk nogal eens leuke acties…

Hoeked 2- staand

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

wij verzenden op maandag en donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.