Als dank voor de foto’s van het tienjarig bestaan van Engel. kreeg ik van Sabien deze prachtige bamboe (taart-)schaal uit de nieuwe bamboe collectie, die vanaf nu verkrijgbaar is. Deze bestaat uit onder andere bordjes, dienblaadjes, kindersetjes met hele gave printjes en uni kommetjes die overal bij passen. Én deze schaal, die je uiteraard voor verschillende doeleinden kunt gebruiken: pizza snijden, hapjes serveren en met een verzameling toffe vaasjes erop lijkt hij ons ook erg leuk. Ik ging afgelopen weekend voor een heerlijke kokoskoek naar een recept van de Bakbar.
Wil je deze koek ook bakken? Dan heb je het volgende nodig: 200 gram witte basterdsuiker, 200 gram kokos, 50 gram bloem, 100 ml water en twee eieren. Dit alles goed mengen met de mixer. Vervolgens het mengsel in een ingevette springvorm 25 minuten bakken op 180 graden. Super simpel en snel, dus ideaal voor de woensdagmiddag. Geniet ervan!
16 Comments