klokjes van keramiek

Een van onze eerste items van keramiek was het hangende klokje van Studio Harm en Elke. De porseleinen klokjes in alle zoete kleurtjes stalen onze harten door hun eenvoud én natuurlijk door de contrasterende neonkleurige secondewijzer. Helaas begaf het uurwerk van het klokje van Fleur het na een aantal verhuizingen, dus het werd de hoogste tijd voor een waardige vervanger. We wisten dat Elke ook een staand klokje maakt en die kreeg inmiddels een heel fijn plekje bij ons thuis.

Dit handgemaakte schatje past perfect in je kast, maar ook op je werkplek of in je slaapkamer want het uurwerk tikt niet! Echt een voordeel. De kleur van de wijzer kun je zelf kiezen, zo kun je hem precies in jouw stijl kiezen. Fleur koos voor een frisse gele kleur en die van Jessica knalt echt de kamer uit. Lekker die kobaltblauwe kleur met roze wijzer. We zijn benieuwd welke variant jouw hart gaat veroveren.

Naast klokjes, kun je Studio Harm en Elke ook kennen van hun vazen met insecten erop of hun geweldige Pinbalken. In hun snoepjeswinkel vind je naast keramiek ook wandplanken van bamboe en hout (perfect om een staand klokje op te presenteren) en je kunt een workshop volgen om je eigen vaas, kopjes of bord te maken. Extra speciaal! Wij kregen de klokjes opgestuurd en zijn blij om met zulke creatieve types samen te kunnen werken. Dank daarvoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

let op: ons retouradres is gewijzigd, je vindt dit onder de FAQ. wij verzenden op maandag.

X
  • Geen producten in de winkelwagen.