kleurig

kleurig1Al wel honderd keer bedacht dat een rustig, steriel, wit, effen interieur ook wel erg mooi zou kunnen zijn. Misschien al wel duizend keer geprobeerd om te stylen met lichte en bijpassende kleurtjes. Maar zeg nou zelf: hier knapt een mens toch van op?

kleurig4kleurig3De okergele sidetable was het bureau van mijn tienerkamer. Door de helft gezaagd dachten we hem fluorroze te spuiten, maar dat bleek echt veel te hysterisch. De gele verflaag eroverheen was weer wat tam. Mijn moeder kwam met het briljante en simpele plan om de randen even flink door te schuren: tadáá daar kwam het roze door het gele heen gepiept. En wie had nou gedacht dat mintgroen, neon- en pastelroze, okergeel en een vleugje paars en oranje zo’n fijne match zou opleveren?

kleurig2De bloemen scoorden we na een mislukte zoektocht naar ‘iets leuks’ bij de kringloop. Ergens, in een stukje Den Bosch waar we eigenlijk nooit kwamen en achter een luifel die eigenlijk helemaal niet aansprak, liepen we per ongeluk bij deze snoepjeswinkel binnen. Zelfs de tulpjes konden we per stuk uitkiezen, wij werden er blij van!

kleurig5

15 reacties op “kleurig”

 1. Suzanne Vrolijk

  Wauw!! Heel erg mooi die kleuren bij elkaar en dat tafeltje is geweldig!! Ik krijg in elk geval energie van dit prachtige plaatje!!

 2. Zó mooi weer! En ik vind het juist altijd zo bijzonder hoe jullie al deze hysterisch kleuren weer zo fijn bij elkaar kunnen matchen.
  Zou willen dat ik dat kon ipv altijd voor safe te gaan.
  Xx

 3. Heel erg tof! Ik ben van het voorzichtig, neutrale kleuren, weinig spannend. Maar geniet enorm van jullie mooie foto’s en de combinaties die jullie maken!

 4. Beetje laat (ontdek jullie blog nu pas) maar OMG precies dat! Wit, rustig, steriel moet het zijn want dat is mooi en stylish. Maar het blijft zo saai.
  Dit wil ik! Wat een prachtige plaatjes!

 5. Mattanja van der Molen-van der Reijden

  goedemorgen,

  mag ik misschien vragen waar het groene bordje van is? ik heb de vaas, en vind het bordje er zoooo mooi bij!

 6. Ook hier iemand die je blog net pas ontdekt. Ben benieuwd waarvan de 3 vaasjes aan de linkerkant zijn? Ik ben eigenlijk gek op al je vaasjes met matte afwerking!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *