kleurenexplosie

vazen3Weekend! Verse bloemen! En hoe grappig is het om er dan achter te komen dat je allebei voor eenzelfde sfeertje bent gegaan: uitbundig, kleurrijk, weelderig, met een hoofdrol voor geel. Zulke bloemen zorgen voor zomer in je hoofd en elke keer als je de vaas ziet staan, neem je jezelf voor om hem steeds weer vol dit soort moois te proppen.

Vaas 2 - staandVaas 1 - liggendDe glazen roze vaas van Muuto (de ‘Elevated’) is inmiddels een oude bekende bij ons allebei. Een handig formaat en passend bij allerlei soorten bloemen. De witte vaas is van hetzelfde merk, hij heet ‘Closely Separated’ en laat zien hoe mooi disharmonie kan zijn. Op de een of andere manier knallen de bloemen nog meer tegen zo’n witte ondergrond!

vaas1vaas2Ons weekend startte vrijdag heel feestelijk in Amsterdam. Jessica haar partner studeerde af aan de Fotoacademie! Met prachtig werk hangt hij op de bijbehorende expositie ‘Unframed‘ in Roest in Amsterdam. Mocht je in de buurt zijn, loop eens binnen, want naast het werk van Pascal (check ook eens zijn website www.pascallagarde.nl) hangt er nog veel ander talent.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.