kleur bekennen

vtwonen-flexa-1De werkkamer, vaak het ondergeschoven – en vol geschoven – kindje van een huis. Althans, bij ons thuis! Verhuisdozen met spullen die we niet één, twee, drie een plekje wisten te geven? Zet maar in de werkkamer. Die ene stoel waar nooit iemand op zit, maar waar je nog geen afstand van kan doen? Hop, in de werkkamer. Stapels paperassen die nog steeds uitgezocht moeten worden? Leg maar op de verhuisdozen en trek dan snel de deur dicht. Maar vanaf vandaag niet meer!

Inmiddels wordt er zoveel tijd doorgebracht in deze kleine, maar fijne kamer waar het zonlicht de hele dag binnenvalt dat we ons ook daar met de fijnste spulletjes en kleuren willen omringen. De witte wanden zijn lekker fris, maar doen op zonnige dagen bijna pijn aan onze ogen, tijd voor een kleurtje dus. Én een lekker groot op maat gemaakt werkblad.

vtwonen-flexa-liggendNu hebben wij sinds een tijdje een superhandige app om te kijken hoe een wand er in een bepaalde kleur eruit ziet, namelijk de Flexa Visualizer app. Hij werkt hartstikke simpel: je kiest een kleur die je mooi vindt en richt de camera van je mobiele telefoon of tablet op de te ‘verven’ wand. Even aanklikken en de wand heeft de kleur die je wenste. Geloof ons, ongelofelijk handig én leuk.

vtwonen-flexa-2Om het allemaal nog gemakkelijker te maken heeft Flexa handzame kleurtesters, die je eenvoudig online << link invoegen: www.flexakleurtester.nl >> kunt bestellen en momenteel worden zonder verzendkosten naar je opgestuurd. Zo wordt het kiezen van de juiste kleur echt kinderspel.

moodboard-grootVoor de werkkamer viel de keuze op drie kleuren: okergeel, roze (die zag je niet aankomen toch?) en groen, omdat de – reeds aanwezige – accessoires en de grote verzameling prints vaak in die kleuren gekozen werden. Maar ook omdat het één van onze lievelingscombinaties is. Geel bleek in deze zonovergoten kamer echt te veel van het goede. Van roze werd het geheel wat flets. Maar toen we de groene versie zagen en de kamer in ons hoofd gingen inrichten en aankleden met okergeel, lichtroze en wat vleugjes vergrijsd blauw wisten we het zeker: Lush Jade wordt onze kleur!

Wordt vervolgd…

5 Comments

  1. Goede kleurkeuze! Dat is ook de kleur tegel in onze nieuwe badkamer van 1 wandje dan. Dikke zoen en zie de mooiste plaatjes wel verschijnen
  2. Mooie kleur! Gisteren heb ik de app gebruikt voor ons werkplekje. De petrolkleur wil ik veranderen. Maar door de donkere kleur op de muur zijn alle kleuren die ik bekijk ook donkerder! (Wil naar een andere tint blauw) Zouden ze dan ook zo worden bij het verven? Hoop dat jullie mij kunnen helpen met jullie ervaringen! Groet, Tjitske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

wij verzenden op
maandag + donderdag

X
  • Geen producten in de winkelwagen.