kersthertjes en een ontaarde boom

Hertenkop - kerstversiering

KerstdecoratieOok al is die bebaarde kindervriend nog niet eens het land uit, wij kunnen ons niet meer beheersen. Langzaam maar zeker sluipen er steeds meer kerstmisgerelateerde items onze interieurs binnen. En wat zijn wij benieuwd naar dé Instahit van Kerst 2014. Wij zetten ons geld in op de indoor pine, en om veilig te spreiden ook een beetje op de ontaarde boompjes op water.

De hertenkopjes lagen te verstoffen op onze zolders. Eigenlijk best zonde want met een kleine make-over zijn ze een gezellige toevoeging. Wat bloemen, lintjes, balletjes en een vogeltje: voilà, kersthertjes in volle glorie!

KerstdecoratieDe kunst voor ons is om met een paar items kerst binnen te halen. Gewoon verweven met onze dagelijkse spullen, zonder hysterie of vallende naalden tóch de knusse sfeer uitstralen.

Kerst blog - hoekje en detail v2

4 reacties op “kersthertjes en een ontaarde boom”

  1. Ja, zet de kameraden dan ook even mooi op de foto, want zo worden de ontaarde boompjes de hit en hoor ik er niet meer bij 😉

  2. Dat boompje, dat wordt hem!!! Wat een super idee. Ik heb morgen een extra vrije dag, dat wordt opzoek naar het perfecte iniminie boompje ;)!

  3. Wij krijgen traditie getrouw elk jaar een kerstboom van mijn ouders. Ik heb hem net (heel onaardig) afbesteld. Ik heb zo geen zin in dat geprikt en al die naalden in huis. Ook ik ga maar op zoek naar het perfecte kleine boompje wat gewoon op de plank past. Ik vind jullie nieuwe blog echt heel heel mooi trouwens. Mooie plaatjes en precies genoeg tekst zodat ik m’n aandacht erbij kan houden. 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *